Крістен Стюарт: чого ви не знали про життя найпровокаційнішої зірки кіноіндустрії

Новини шоубізнесу
Анастасія Жиденко

Анастасія Жиденко

Фріланс-редакторка

Крістен Стюарт - відома акторка
Крістен Стюарт. Фото: Pinterest

Найзатребуваніша американська акторка завжди у центрі уваги

У телеглядачів Крістен Стюарт асоціюється з образом соромʼязливої темноволосої героїні Белли Свон з романтично-фантастичного фільму «Сутінки». Але у реальному житті дівчина є доволі провокаційною гарячою штучкою. Її стиль одягу з кожним днем стає набагато сміливішим, зухвалішим та відвертішим. Образи акторки часто викликають обурення як серед шанувальників, так і модних критиків.

Але попри це, Крістен Стюарт залишається улюбленицею мільйонів телеглядачів. Саме тому пропонуємо вам трішки більше дізнатися про популярну зірку і про те, що допомагає їй триматися на плаву.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Біографія Крістен Стюарт та цікаві факти з її життя

Акторка Крістен Стюарт зараз - фото
Крістен Стюарт зараз. Фото: instagram.com/bettter.us

Крістен Стюарт – найвідоміша представниця сучасного кінематографа, талановита голлівудська акторка, що попри молодий вік вже стала володаркою таких престижних нагород як «Young Artist Award», «MTV Movie Award», «Teen Choice Award» та «Screen Actors Guild Award».

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дівчина народилася у Лос-Анджелесі та зростала у сім’ї працівників кіноіндустрії. Її мама — Джулз Стюарт — була сценаристкою, а тато — Джон Стюарт — телевізійним продюсером компанії Fox. Але батьки Крістен Стюарт не розділяли її захоплення стати акторкою.

Відома американська акторка Крістен Стюарт в юності
Крістен Стюарт в юності. Фото: instagram.com/kristenstewartsu

У 8 років дівчина взяла участь у невеликій різдвяній постановці у початковій школі, де привернула увагу кіноагента своєю майстерністю та змінила думку батьків щодо акторської діяльності. Хоча зірка й не має кіноосвіти, але це не завадило їй стати популярною артисткою.

Вона дебютувала у 1999 році, зігравши роль у кінострічці «Син русалки».

З того часу Крістен Стюарт перевтілилася у безліч цікавих образів: 9-класниці Мелінди Сордіно (фільм «Говори»), доньки-діабетика розлученої матері Джоді Фостер («Кімната паніки»), співачки-підлітка Рейсі («Дикі умови»). Але здобула довгоочікувану прихильність телеглядачів, саме завдяки участі у фільмі «Сутінки».

ТОП-3 найефектніші ролі Крістен Стюарт

1️⃣ Сутінки (роль Белли Свон)

Тейлор Лотнер, Крістен Стюарт та Роберт Паттінсон - головні герої фільму «Сутінки»
Тейлор Лотнер, Крістен Стюарт та Роберт Паттінсон. Фото: instagram.com/kristenstewartsu

Крістен Стюарт прославилася на весь світ завдяки зіграній ролі Белли Свон у фільмі «Сутінки», скромної 17-річної дівчини, якій довелося переїхати зі штату Арізона до штату Вашингтон до свого тата Чарлі. Акторка надзвичайно пройнялася образом персонажа, майстерно відтворивши внутрішні переживання героїні. У новій школі Белла Свон зустрічає хлопця на імʼя Едвард Каллен та закохується у нього. Але невдовзі героїня дізнається, що він - вампір.

Фільм є адаптацією однойменного бестселера Стефані Маєр та складається з кількох частин: «Молодий місяць», «Затемнення» та «Світанок». Упродовж кінострічки Белла Свон перетворюється на вампіра та бореться зі злими персонажами.

Під час неофіційного відбору на роль Белли Свон, Крістен Стюарт вразила режисера кінострічки Кетрін Гардвік своєю грою у кадрі. Протягом зйомок у фільмі акторка носила коричневі лінзи, хоча її справжній колір очей — зелений.

Відомі актори Крістен Стюарт та Роберт Паттінсон
Крістен Стюарт та Роберт Паттінсон у фільмі «Сутінки». Фото: Pinterest
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

2️⃣ Спенсер (роль принцеси Діани)

Найяскравіша акторка Крістен Стюарт
Крістен Стюарт у ролі принцеси Діани. Фото: instagram.com/kristenstewartsu

У 2021 році вийшла у прокат історична драма «Спенсер: Таємниця принцеси Діани». Завдяки участі у біографічному фільмі акторка завоювала прихильність усіх кінокритиків. Крістен Стюарт в образі принцеси Діани поєднала у собі палку та ніжну натуру.

Кінострічка розповідає про різдвяні канікули принцеси Діани у 1990-х роках, які вона проводить разом з сім’єю у Сандрінгемському палаці у Норфолку. Саме тоді вона вирішує розлучитися з принцом Чарльзом.

Пабло Ларраїн пояснив ЗМІ вибір Крістен Стюарт на головну роль принцеси Діани так:

Крістен може бути дуже різною, вона може бути дуже таємничою і дуже крихкою, а в кінцевому підсумку – дуже сильною, і це — те, що нам потрібно.
Режисер Пабло Ларраїн та акторка Крістен Стюарт
Пабло Ларраїн та Крістен Стюарт. Фото: instagram.com/kristenstewartsu

3️⃣ Любов, брехня та кровопролиття (роль Лу)

Крістен Стюарт завжди дивує своїх прихильників цікавими ролями та інтригуючими образами. Кривавий гостросюжетний трилер під назвою «Любов, брехня та кровопролиття», де акторка зіграла відлюдкувату менеджерку спортзалу Лу, вважається найкращим фільмом за участі зірки за усіма рейтингами.

У кінострічці Лу та її подружка Джекі, що є привабливою бодибілдеркою, знаходяться у центрі кримінальних історій. Між дівчатами відбувається шалена хімія. Саме тому Los Angeles Times назвав «Любов, брехню та кровопролиття» найсексуальнішим фільмом 2024 року.

Ця сучасна кінострічка з елементами екшену та любовної драми, що зламала всі стереотипи, стала популярною через професійну гру акторів. Фільм якісно відзнятий та відображає атмосферу 1980-х років. Премʼєра відбулася на найпрестижніших кіноподіях: кінофестивалях «Санденс» та «Берлінале».

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Крістен Стюарт зараз: як живе акторка сьогодні, її особисте життя

Акторка не веде сторінок у соціальних мережах. Але час від часу дає інтерв’ю ЗМІ та не приховує свого особистого життя. Так, ще в далекому 2012 році зірка зізналася, що має романтичні стосунки з Робертом Паттінсоном, колегою зі знімального майданчика. З часом пара припинила зʼявлятися разом на публіці.

Актори Крістен Стюарт та Роберт Паттінсон
Крістен Стюарт та Роберт Паттінсон. Фото: Pinterest

У 2017 році прихильники Крістен Стюарт дізналися, що дівчина є бісексуалкою. Зараз вона зустрічається зі сценаристкою Ділан Майєр. Дівчата говорять, що вже готові до дітей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Крістен Стюарт любить тварин. Зараз у акторки 5 улюбленців: кішка Джелла та чотири собаки – Лілі, Джек, Оз, Медвідь.

Крістен Стюарт з кицькою - акторка любить тварин
Крістен Стюарт зі своєю кішкою. Фото: instagram.com/kristenstewartsu

Зірка не відвідує професійні спортивні тренування, але іноді через ролі у кіно їй доводиться займатися з тренером. При цьому зірка палить.

А ще Крістен Стюарт має чітку позицію щодо російсько-української війни. У 2022 році на церемонії нагородження кінопремії «Незалежний дух» акторка, як почесна голова журі, у своїй промові виразила підтримку українцям:

Сьогодні ми маємо стояти з людьми України. Вони ризикують своїми життями, щоби боротися за право голосу, незалежність та людство – головні цінності “Незалежного духу”. Ми стоїмо за сотні тисяч біженців, які тікають від цієї війни: і за українців, і за інші національності, яким відмовляють у безпечному прихистку,
- заявила тоді Крістен Стюарт.

До речі, зараз актриса активно не знімається у кіно, бо прагне дебютувати як режисерка – зробити екранізацію мемуарів Лідії Юкнавич «Хронологія води».

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали про деякі дивні звички знаменитостей. Дізнавшись про них, ви подивитесь на цих людей зовсім інакше 😳