Детективи та трилери, на які варто витратити кілька осінніх вечорів

Особистісний розвиток
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Цієї осені видавництва порадували прихильників детективів та трилерів великою кількістю новинок та перевидань. Книгами, які захоплять вас з перших сторінок, ділимося у цьому матеріалі на HOCHU.ua. А якщо ви шукаєте не менш цікаві книги, але в інших жанрах - зверніть увагу на цю добірку .

Якщо вам хочеться гострих відчуттів та неочікуваних поворотів сюжету - тоді ви натрапили на скарб! Нижче ділимося найкращими книгами, які триматимуть вас у напрузі до останньої сторінки.

“Не в тому місці не в той час” Джилліан Мак-Аллістер

У ніч на Хелловін Джен дивиться у вікно, очікуючи на повернення сина. Та коли вона нарешті бачить Тодда, то бачить і те, як він вбиває людину. Хлопця заарештовують, а знесилена Джен згодом засинає. На її здивування, вона прокидається у вчорашньому дні. Убивство ще не відбулося, а тому у жінки з’являється шанс запобігти йому.

Детективи та трилери, на які варто витратити кілька осінніх вечорів - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

“Одна з дівчат” Люсі Кларк

Шість молодих жінок прибувають на грецький острів на дівич-вечір своєї подруги Лексі. Вони купаються під зоряним небом, насолоджуються краєвидами та смачною їжею. Але згодом все йде шкереберть. Здається, одна з подруг хоче зруйнувати щасливе майбутнє Лексі та її обранця. Але чому?

Детективи та трилери, на які варто витратити кілька осінніх вечорів - фото №2

“Пасажир потяга о 6:20” Девід Балдаччі

Щоранку колишній бойовий офіцер Тревіс Девін сідає о 6:20 на приміський потяг і їде на роботу. Та одного дня він дізнається, що його колишня подруга наклала на себе руки. Чоловік не вірить, що Сара й справді це зробила, тому хоче в усьому розібратися. Тим паче, що загадкові вбивства тривають…

Детективи та трилери, на які варто витратити кілька осінніх вечорів - фото №3

“Внутрішня імперія. Книга 1: Знайди мене” Енн Фрейзер

Спокійному життю колишньої працівниці ФБР Рені Фішер приходить кінець, коли її батько, знаний як Вбивця з Інленд Емпаєр, вимагає побачення. Натомість він обіцяє розказати, де заховав трупи молодих жінок, яких вбивав понад 30 років тому. Детектив Деніел Елліс, який нині має вести цю справу, гадає, що до зникнення його матері причетний саме Вбивця з Інленд Емпаєр. Ба більше, він підозрює, що Рені могла допомагати батькові.

Враховуйте, що це перша частина детективної дилогії. Тож доведеться трохи почекати, поки BookChef видасть заключну другу частину.

Детективи та трилери, на які варто витратити кілька осінніх вечорів - фото №4
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про ще 5 трилерів, які вийшли українською цієї осені . Ви будете в захваті!

Фото: freepik.com