"Мені соромно говорити": народна артистка України Алла Кудлай здивувала розміром своєї пенсії

Новини шоубізнесу
584
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Алла Кудлай прокоментувала свою пенсію
Алла Кудлай. Фото: instagram.com/alla_kudlay_official

Артистка запевняє, що живе лише на свою пенсію та не має додаткових заробітків

Відома українська співачка та хрещена Насті Каменських, яка неоднозначно прокоментувала їх стосунки, висловилася щодо розміру власної пенсії. 70-річна Алла Кудлай зізналася, що саме через це вона не може організувати свій великий виступ. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

В інтервʼю Аліні Доротюк Алла Кудлай розповіла, що не може дозволити собі організувати сольний виступ у Палаці Спорту. Адже оренда залу коштує чимало — близько 800 тисяч гривень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

А, за словами народної артистки, вона не має таких коштів. Тому найближчим часом її прихильникам точно не варто очікувати на великий сольний концерт Алли Кудлай.

Для того, щоб провести, наприклад, концерт в Палаці "Україна", здається, я точно не можу сказати, скільки там треба, але треба 800 з чимось тисяч за одну тільки оренду заплатити. При моїй пенсії… Я вам соромлюся про це сказати. У мене дуже величезний стаж роботи і така пенсія, що мені просто соромно говорити вам... Тому поки що, через те, що не вистачає коштів, я не проводжу такі концерти. Навіть у "Жовтневому палаці". Там менше, звичайно, 180 тисяч, здається",
— розповіла Алла Кудлай.

Як зазначила Алла Кудлай, єдине її джерело доходу зараз — це пенсія. Співачка категорично поставилася до питання, яку саме суму вона отримує щомісяця, як народна артистка України. Але підкреслила, що їй просто соромно озвучувати ці цифри.

Живу на пенсію. Розмір пенсії не скажу, мені соромно говорити,
— коротко зазначила співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше на пенсії в України жалівся і Павло Зібров. І це при тому, що віднедавна народний артист почав отримувати дещо збільшену суму.