Молитви до святого Іллі, які допоможуть у скрутну хвилину

Усі свята
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

молитви пророку іллі
Молитви до святого пророка Іллі на всяку потребуФото: canva.com, pmg.ua

У велике релігійне свято, день пам’яті пророка, можна звернутися до святого з щирими проханнями…

20 липня — День святого пророка Іллі. Святий пророк Ілля, шанований у християнстві, відомий своєю відданістю Богу та численними чудесами, такими як викликання вогню з небес і воскресіння мертвих. Він є символом мужності, вірності та духовної сили.

У молитвах до святого Іллі віряни часто звертаються з проханнями про допомогу у вирішенні складних життєвих ситуацій, захист від стихійних лих, зцілення від хвороб, а також про зміцнення віри та духовну підтримку у важкі часи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
молитви до святого іллі
День Іллі: молитви до пророка Фото: dyvensvit.org

Молитви до святого Іллі

Ми зібрали кілька молитов до святого Іллі, які допомагають тим, хто щиро вірить, отримати бажане.

***

Молитва до святого Іллі про допомогу

О, святий пророк Божий Ілля. Помолися за мене, раба (у) Божого (у) (ім’я), перед Господом Богом, щоб простив Він гріхи, мною вчинені, і позбавив мене від мyк на землі і на Суді страшному. Підношу я молитву тобі і прошу про допомогу в справі всякій і в боротьбі зі спокусами грішними. Допоможи знайти спокій та захисти мене від зла і недоброзичливців. Поклоняюся я тобі і Царю Небесному, сподіваюся на допомогу твою. Амінь.

***

Молитва за здоров'я до пророка Іллі

Далеко за океаном острів стоїть, на цьому острові Ілля Пророк з Ангелами сидить. Посланці Божі стріли пускають, від мене, раба (и) Божого (ї) (ім’я), недуги відганяють. Амінь.

день іллі молитва
Молитви до святого Іллі на всяку потребу Фото: pixabay.com

***

Молитва до святого пророка Іллі про заміжжя

Моли про нас Чоловіколюбця Бога, нехай дасть нам, рабам Божим (імена), Дух покаяння та плачу за гріхи наших, і всесильною Своєю благодаттю нехай допоможе нам шляху беззаконня залишити, встигати ж у всякій справі Блазе, і в боротьбі з пристрастями і похотями нашими нехай укріпить нас. Так усадить в серця наші дух смирення і лагідності, Дух братолюбства, і дух терпіння і цнотливості, Дух ревнощів до слави Божої, яка в спасіння своє і ближніх добре піклування. Відверни від нас заступництвом твоїм праведний гнів Божий, і тако в світі та в побожності поживе в цьому віці, сподобилися причастя вічних благ у Царстві Господа в Спаса нашого Ісуса Христа, Якому належить честь і поклоніння, з безначальним Його Отцем і Пресвятим Духом, на віки століть.

***

Молитва до святого Іллі про гроші

Ілля щедрий, розщедрився, достатком і багатством для мого роду. Є у мене п'ятак нерозмінний, нехай той п'ятак народить мені не одну десятку, твої десятки народять мені грошові статки. Злидні і невдачу Перун Громовержець забрав, а достаток і вдачу моєму роду пророк Ілля приволік.

день іллі молитви
Молитви до святого пророка Іллі: потужні тексти Фото: pixabay.com

Бажаємо світлого свята!

Також у вас під рукою повинен бути календар свят липня. Інформація про те, що і коли святкуємо, вже у нашій статті за посиланням.