Насипте соду на дно сміттєвого відра і здивуєтеся від результату (ЛАЙФХАК)

Лайфхаки
564
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Сода чудово вбирає неприємні запахи
Сода прибере запах зі сміттєвого відра. Фото: amazon.com

Харчова сода допомагає розв'язати безліч побутових проблем

Господині добре знають, що у будинку має бути зайва пачка соди, адже вона буває незамінна для багатьох побутових питань. З її допомогою можна зробити мийний засіб, прогнати комарів та відбілити брудний білий одяг.

Ще одне розповсюджене застосування харчової соди - позбавлення неприємних ароматів у будинку. Як використати її для сміттєвого відра, розповідає канал Господиня online.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Неприємні пахощі зі сміттєвого відра можуть стати поганим сюрпризом. Особливо інтенсивно вони відчуваються у спеку. Тому на допомогу прийде одна столова ложка соди.

Як прибрати запах відра зі сміттям

Сода чудово позбавляє від зайвих запахів, адже гарно абсорбує сморід. Це особливо актуально для кухні, де постійно відчуваються суміші з різних ароматів. Тому відмінно прибрати сторонні запахи допоможе висипання соди на дно відра.

Якщо у вас для сміття металеве відро - сода стане профілактикою появи іржі. На дно будь-якого відра кладемо кілька газет і висипаємо шар соди. Для металевого відра краще покласти соду в щільний матер’яний мішок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про відмінний спосіб, щоб пакет не прилипав до дна сміттєвого відра. Достатньо маленького руху і змінювати його стане значно легше.