Названо найкращі "розумні" додатки, які допоможуть контролювати ваші витрати

Бізнес та гроші
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Програми для планування бюджету
Додатки для розумного планування ьюджету. Фото: nus.org.ua

Додатки, які допоможуть розумно планувати витрати та заощаджувати гроші

Вміти планувати свій бюджет - це дуже важлива і корисна звичка, яку потрібно у собі розвивати. Особливо, це важливо при нестабільному заробітку, коли немає чіткої впевненості у регулярних грошових надходженнях.

Навчитися грамотно розподіляти свої гроші, шукати способи економії та витрачати з розумом допоможуть різноманітні додатки. На які з них потрібно звернути увагу, розповідає rbc.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Money Lover

Додаток, який допоможе навчитися розподіляти правильно свої кошти. З його допомогою легко відстежувати витрати, встановлювати бюджет, записувати ваші боргові зобов'язання та регулярні платежі. Також у програмі можна встановити нагадування про платіж, який необхідно здійснити.

Money Manager

Рекомендується для людей, які планують завжди знати, як розподіляються власні кошти та вести повну статистику за будь-який період. Основні функції додатка передбачають доступ з комп’ютера, застосування системи подвійного запису, планування бюджету за категоріями та можливість управління кредитними та дебетовими картками.

Bills Monitor

Додаток відстежує вчасну оплату за різноманітними обов’язковими платежами: комунальні послуги, інтернет, навчання, садок, телебачення. Також він покаже скільки грошей у вас лишилося після сплати.

Wallet

Допоможе надзвичайно точно спланувати свій бюджет. Програма забезпечує підтримку різних валют та дозволяє синхронізувати банківські операції між декількома пристроями та використовувати кілька рахунків. У додатку можна створювати списки покупок та формувати шаблони платежів.

Buddy

Це iOS-додаток, який передбачає спільне керування бюджетом. З цим додатком зручно планувати та керувати загальними витратами на певний період і визначати частку витрат на конкретні заплановані події, наприклад поїздки.

Monefy

Надзвичайно зручний для обліку витрат. Передбачено можливість швидко додавати нові записи. Monefy може синхронізуватися через хмарне сховище. У хмарному сервісі також створюються резервні копії даних для від втрати смартфона чи збоїв.

Acasa

Ідеальна програма для людей, які разом орендують квартиру чи розподіляють витрати між членами сім’ї. Вона допоможе визначити хто більше вносить до загального бюджету за комунальні послуги та скільки кожен витратив на купівлю продуктів та інші спільні потреби.

Spendee

Додаток автоматично відстежує усі ваші фінансові потоки та подає їх у вигляді барвистої графіки. З нею аналізувати та переглядати фінанси буде легко та швидко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як правильно вести сімейний бюджет. Важливо знати - гроші повинні бути зосереджені в одних руках чи у кожного з подружжя.