Не лише чисте, а ідеально біле: 3 способи відбілити взуття

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Способи помити біле взуття
Відбілювання взуття. Фото: npvsneakers.com.br

Біле взуття надзвичайно красиве, але важко відмивається

Безліч людей обирають саме біле взуття для щоденного носіння. Адже воно має стильний вигляд, пасує практично до всього гардероба та універсально комбінується. Проте є одне але - воно швидко брудниться, жовтіє і важко відмивається.

Існують кілька ефективних перевірених способів повернути взуттю ідеальну білизну. За допомогою яких засобів можна впоратися з таким складним завданням, розповідає uaportal.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Лимон

Лимонний сік поверне білому взуттю свою білизну. Потрібно видавити сік з половинки цитруса і змішати з 30 мл води. За допомогою вати чи ганчірки нанести розчин на поверхню пари і залишити висихати на сонці на 2-3 години. Потім змити водою і дати висохнути повністю.

Сода+оцет

Змішуємо воду і соду у рівних пропорціях та поливаємо зверху оцтом. Наносимо на взуття і залишаємо на 3-4 години. Далі злегка чистимо губкою чи зубною щіткою.

Сода+зубна паста

Такий спосіб дозволить не лише помити, а й чудово відбілить взуття. Змішуємо 2 ст.л зубної пасти і 1 ст.л соди. Наносимо зубною щіткою суміш на взуття та залишаємо підсихати на 10-15 хвилин. Тоді залишки слід видалити ганчіркою чи щіткою і ретельно вимити пару.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як почистити біле взуття з замші. Така пара досить делікатна і потребує особливого догляду.