Не спалити і викидати, а покреативити: 5 ідей використати старі книги

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Ідеї для використання книг
Декор з книг. Фото: mur-mur.top

Не поспішайте здавати книги на макулатуру, проявіть фантазію

Колись зібрати велику бібліотеку вдома було надзвичайно складно і дорого, адже дістати видання було надзвичайно складно, а дітям прищеплювали любов до читання з дитинства. Тому зараз у багатьох людей накопичилося безліч непотрібної літератури, яку вони не знають, як використати.

Найпростіше - віднести непотрібні книги на макулатуру. Проте ми розповімо кілька цікавих ідей, як можна використати літературу з користю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
  • Подарувати бібліотеці. Можливо у великих містах бібліотеки не мають дефіциту книг, а в маленьких селах люди будуть надзвичайно раді отримати у дар кілька нових книг.

  • Комісійний магазин. Якщо у вас раптом знаходяться раритетні чи надзвичайно старі книги, видання з автографами чи з обмеженого тиражу - можливо ви зможете непогано заробити здавши їх у магазин або виставивши оголошення на відповідному сайті.

  • Для творчості. Зі старих книг виходять надзвичайно красиві пап'є-маше, скульптури чи оригінальні світильники.

  • Обмін. У багатьох містах є полиці ля обміну книгами. Пошукайте найближчу кав'ярню чи магазин з такою послугою та віднесіть туди, щоб інші мали змогу почитати.

  • Віднести у будинок для літніх людей або дитячий будинок. Зазвичай там не вистачає коштів для придбання книг, а читати любить багато людей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що робити зі старою технікою. Адже для неї можна знайти безліч застосувань.