Не поспішайте викидати помутніле дзеркало: існує відмінний спосіб повернути йому блиск та прозорість

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Спосіб від помутніння
Правила миття дзеркала. Фото: freepik

Дзеркало може помутніти від неправильного догляду чи засобу для чищення

Дзеркала можуть бути справжньою родзинкою в інтер’єрі вашого будинку. Але очищати їх потрібно з обережністю та лише спеціальними матеріалами, щоб не пошкодити і зберегти блиск.

З часом або від непризначеного засобу дзеркало може втратити прозорість і стати мутним. Впоратися з такою проблемою допоможе надійний перевірений засіб, радить pixelinform.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Найбільше страждає дзеркало у ванній кімнаті. Мильні розводи, сліди від зубної пасти, пара та краплі від води осідають на поверхні і з часом призводять до помутніння. Різноманітні засоби можуть повернути блиск ненадовго, але ефект зазвичай короткочасний.

Досвідчені господині перевірили, що найкраще впоратися з брудом та потьмянінням допомагає нашатирний чи звичайний спирт, який потрібно нанести сухою тканиною і відполірувати засобом для скла.

Важливе зауваження стосується засобів для очищення. Найкраще використовувати спеціальні ганчірки для скла, мікрофібру чи тканину для автомобільних дзеркал.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, чим категорично заборонено мити дзеркало. Якщо не прислухатися - швидко доведеться купувати нове.