Не усі річниці весіль можна відзначати: що про це говорять давні повір'я

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Не варто святкувати ці річниці весілля
Річниці весілля, які не святкують. Фото: amazing-ukraine.com

Річниці весіль, які не відзначають

Весілля - це прекрасний день, який обіцяє довге та щасливе життя пари. Кожна річниця має свою назву і символи, але деякі з них наші предки вважали за краще не відзначати.

Щастя любить тишу, тому не потрібно розповідати про свої щасливі моменти на кожному кроці. Які дати заборонені для святкування весілля, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Які річниці не можна відзначати

16 років. Камінь цієї дати - топаз, який символізує щирість та рівновагу. Не варто гучно відзначати з багатьма людьми, а краще провести день наодинці та влаштувати собі медовий місяць.

17 років. Вважається, якщо не відзначати “олов’яне” весілля - шлюб буде тривалим і міцнішим. Святкуйте наодинці і присвятіть більше часу один одному.

19 років. Ця річниця має назву “гранатове” весілля. У цей день краще проаналізувати своє сімейне життя та розв’язати усі негаразди.

28 років. “Нікелева” річниця потребує уваги та піклування, адже за такий час щодення рутина може призвести до “потьмяніння” сімейного життя. Саме 28 років може стати переломною датою для шлюбу і часто у цей час виникають кризи.

32 і 33 роки. Ці дати партнерам потрібно проводити наодинці та шукати шляхи відновити почуття і зміцнити шлюб.

36 років. “Порцелянове” весілля. Дуже крихке, тендітне і потребує особливої уваги, які порцеляна. У цей час максимально будьте чуйні, турботливі та оберігайте один одного.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які місяці вважаються сприятливими для весілля. Ознайомтеся, щоб обрати для себе найкращу дату.