ТОП-10 подарунків для нього на річницю весілля

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Річниця шлюбу - свято кохання, тому хочеться зробити його незабутнім та небанальним. Тому подарунок має бути пам'ятним і особистим . Дрібнички на кшталт наборів для гоління залишіть на інші дати.

Обираючи подарунок для коханого візьміть до уваги його захоплення і ваші матеріальні можливості, радить pokupon. Адже, якщо він затятий рибалка, то надувний човен йому подобатиметься рівно до тих пір, поки чоловік не дізнається, що дружина оформила плавзасіб у кредит.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
ТОП-10 подарунків для нього на річницю весілля - фото №1

1. Якщо чоловік прихильник активного відпочинку - створіть незабутні враження і забронюйте сплав на каноє чи байдарках. Також можна підключити друзів і  організувати заїзд на картингах, пейнтбол або лазертаг влаштувавши міні змагання.

ТОП-10 подарунків для нього на річницю весілля - фото №2

2. Ваш чоловік полюбляє догляд за собою? Подаруйте відвідування барбершопу, манікюр, педикюр та чистку обличчя. Можливо він ввійде у смак і погодиться на чоловічу епіляцію.

ТОП-10 подарунків для нього на річницю весілля - фото №3

3. Романтично і загадково буде подарувати сертифікат на сеанс тайського масажу. Це чудова можливість зняти напругу і отримати нові екзотичні емоції.

ТОП-10 подарунків для нього на річницю весілля - фото №4

4. Діловим людям сподобається вінтажний набір для чистки взуття. Це буде актуально і завжди стане у пригоді.

ТОП-10 подарунків для нього на річницю весілля - фото №5

5. Така річ як запонки, підійде для людей, які надають перевагу діловому стилю одягу. Можна вибрати з дорогоцінних металів і замовити гравіювання.

ТОП-10 подарунків для нього на річницю весілля - фото №6
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

6. Якщо у чоловіка сидяча робота - здивуйте його придбавши масажне крісло. Це покаже вашу турботу і він точно оцінить всі переваги.

ТОП-10 подарунків для нього на річницю весілля - фото №7

7. Зовсім не банально буде організувати романтичне побачення у хорошому ресторані з приємною атмосферою. До речі - чоловіки теж полюбляють квіти.

ТОП-10 подарунків для нього на річницю весілля - фото №8

8. Можливо ваша половинка полюбляє прикраси? Можна придбати парну прикрасу з дорогоцінних металів і носити їх удвох.

ТОП-10 подарунків для нього на річницю весілля - фото №9

9. У випадку, коли ви знаєте, що чоловік мріє про певний концерт улюбленого співака чи прагне потрапити на гру своєї спортивної команди, то придбайте квитки заздалегідь.

ТОП-10 подарунків для нього на річницю весілля - фото №10

10. Якщо ж бюджет обмежений у цей час, можна приготувати улюблені страви, створити романтичну обстановку вдома і порадувати чоловіка танцем у власному виконанні. Адже відомо, що дорогий не подарунок, а ваша увага.

ТОП-10 подарунків для нього на річницю весілля - фото №11
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чоловіки, як і жінки теж люблять подарунки , але не купуйте перший-ліпший подарунок. Презент має виражати ваші емоції і почуття. Також не буде зайвим красиво запакувати подарунок.