Немає куди класти, але нічого одягнути: поради стилістки, як виправити цю ситуацію

Практичні поради
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Поради, які допоможуть створити стильний образ
Створення стильного образу. Фото: you-look.b

Іноді гардероб ламається від речей, але вдягнути все одно нічого

У жінок може бути повна шафа, а то і не одна різноманітного одягу, але коли діло доходить до одягання, виявляється, що носити зовсім немає що. У такому випадку допоможе використання правильних стилістичних принципів для створення образів та додавання стильних аксесуарів.

Зручними варіантами створення швидких та актуальних аутфітів для створення образів, які дійсно працюють, поділиться Хочу! з посиланням на Telegram-канал "Кишеньковий стиліст".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Комбінації кількох речей - сет

Це стане базою, основою, яку можна доповнювати різноманітним взуттям, аксесуарами та прикрасами. Якщо ви маєте багато речей, але прихильник мінімалізму та не бажаєте витрачати час на довгі збори, для вас кращим варіантом буде створення сету, який можна вдало комбінувати і доповнювати під власний індивідуальний стиль.

Як одягатися, коли нічого одягнути
Принцип сету. Фото: канал "Кишеньковий стиліст".

Взуття

Це така річ, яка зможе додати настрій вашому стильному образу. Один єдиний сет ви зможете легко трансформувати під різноманітні події та обставини життя, щоб наповнити образи яскравими фарбами.

Як одягатися, коли нічого одягнути
Взуття під різні події. Фото: volyn.tabloyid

Багатошаровість образу

Вам потрібно створити такий образ у якому будуть поєднуватися різні шари одягу та аксесуарів. Образ складається із кількох частин-шарів: перший – простий, створюється із двох речей – верху та низу. Другий – додавання верхнього шару одежі, наприклад, піджаку, куртки, кімоно, кардигану, кофти, світшота, аксесуарів тощо.

Як одягатися, коли нічого одягнути
Принцип сету. Фото: канал "Кишеньковий стиліст".
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як можна стилізувати шорти по-новому. Адже у спеку їх можна одягати кожного дня.