Непристойно багаті домашні улюбленці: ТОП-3 найбагатші кішки-мільйонери

Домашні тварини
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Трійка дуже багатих котів
Найбагатші коти світу. Фото:Choupette / Фото: newnownext.com

Коти та кішки не лише домашні улюбленці, а й можуть приносити прибутки своїм власникам

Всі люди на землі дано поділилися на два табори: тих, хто обожнює собак і тих, хто віддасть власне життя за тварину, яка дозволяє себе кохати - кішку. Як відомо, не власник заводить додому кота, а кіт отримує у володіння будинок і раба на довгі роки свого життя.

Хочу! розповідає про 3 найбагатших у світі кішок на місці яких мріє опинитися багато людей. Адже вони мають все найкраще, а їхні господарі навіть готові на них одружитися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Інтернет-зірка Нала

Найвідоміша чарівна кішка, яку взяли з притулку у 2010 році у Лос-Анджелесі. Вона має 4,4 мільйона підписників в Instagram і має чистий капітал у 100 мільйонів доларів (84 мільйони фунтів). Варісірі Матхачіттіфан, яка врятувала кішку з притулку в 2012 році вирішила почати ділитися її подвигами в Instagram. 

Зараз Нала є рекордсменкою Книги рекордів Гіннеса за кількістю підписників на кота в Instagram, і вона виграла TikToker року, перемігши чотирьох людей. Власниця використовує обліковий запис Нали, щоб поширювати інформацію про добробут тварин і збирати гроші для благодійних організацій. Киця надихнула на створення цілого бренду кормів для котів, її власного асортименту товарів і заробила своїй власниці 100 мільйонів доларів (84 мільйони фунтів).

Бірманська кішка Шупетт

Улюблениця Карла Лагерфельда, найвідомішого модельєра, який заповів киці половину своїх статків. Він навіть мріяв одружитися з нею, але закони Франції заборонили такий шлюб. Вона заробила 3 мільйони доларів 2014 року завдяки рекламі німецького виробника авто та японського косметичного бренду. Крім того, в липні 2014 року про неї вийшла друком книга.

Модельєр називав її “першою леді індустрії”, присвячував своїй музі колекції одягу та парфуми. Шупетт має власний літак, їсть вона тільки зі срібного посуду, а троє її служниць готують страви за спеціально розробленим меню, розважають та вкладають її у ліжко.

Шотландська висловуха Олівія Бенсон

Кішка співачки Тейлор Свіфт потрапила у трійку найбагатших тварин світу. Експерти оцінили капітал домашньої звіринки породи шотландська висловуха у 97 мільйонів доларів.

Олівія заробила свої статки, знявшись разом з Тейлор Свіфт у кількох музичних відео, створила власну лінію товарів і знялася в епізодичних ролях у багатьох високобюджетних рекламах, зокрема для Diet Coke і Ned Sneakers.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми показували, як кішка Карла Лагерфельда святкує день народження. Свій особливий день вона провела просто розкішно.

За матеріалами: 2plus2.ua, scotch.glavcom.ua, ua.korrespondent