Обереги затишку і гармонії дому: додайте їх до вашого інтер’єру

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Ці речі захистять затишок вашого дому
Талісмани для домашнього затишку, фото: jhenning

Ці речі допоможуть мати щастя і процвітання

Кожні емоція та почуття мають свою енергію. А ще — талісман, який захищає її від негативного зовнішнього впливу. Раніше ми писали про містичну силу герані, а тепер розкажемо, як надовго зберегти портал затишку і гармонії вдома.

Аби ці енергії не мали блоків, вдома повинна бути чистота і багато світла. У першу чергу — з вікна, якщо його мало — додаткове освітлення. Підвіконня мають бути максимально розвантаженими. Старі та зіпсовані речі — викинуті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Лебеді

Символ лебедів захищає енергію взаємного кохання, вірності й довіри. Лебеді обов’язково повинні бути білі, у парі, та повернути головами один до одного. Це може бути і картина, і статуетка.

Троянди

Символ цих квітів є оберегом пристрасті. Троянди повинні бути темного червоного кольору чи бордо. А ще — стояти у воді, в кількості від 9 квіток. Це може бути статуетка, картинка, фоторепродукція. Але — ні в якому разі не штучні квіти.

Раніше ми писали, які речі можуть захистити від негативних енергій. Для вас — список талісманів на кінець літа для кожного знаку Зодіаку.