"Обручка справжня, я закохана": після розлучення з мільярдером Камалія неочікувано постала в образі нареченої

Новини шоубізнесу
3 756
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Камалія натякнула на друге заміжжя
Камалія. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Камалія натякнула, що готується піти під вінець з загадковим коханим

Відома українська співачка Камалія, доньки якої повернулися в Україну, поділилася деталями особистого життя. Після розлучення з пакистанським мільярдером артистка несподівано зʼявилася на публіці в образі нареченої та розповіла про романтику в її житті.

Прихильники виконавиці припускають, що Камалія закрутила новий роман. Принаймні на це сама вона вже неодноразово натякала, а крім того, її нова пісня “Ніжно” теж є прямим натяком на те, що знаменитість готова до нових стосунків і можливо навіть до весілля.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У кліпі прихильники можуть побачити загадкового чоловіка, обличчя якого приховане від камер. А також там є кадри з освідченням .

Це гімн усіх наречених, який об'єднує закохані серця. У цю пісню я вклала всі свої почуття і переживання. У цьому відеокліпі я відкриваю своє серце. Ви побачите наречену, яка шукає свій шлях до справжнього кохання, символізуючи сміливість і самовідданість, які мають бути в кожній парі. Пісня "Ніжно" супроводжує кожен мій крок, підкреслюючи емоції й почуття, які я переживаю на своєму шляху. Як я ніжно кохаю, ці слова лунають у кожній ноті цієї мелодії,
— коментує Камалія.

Коментуючи цю робота Камалія зізналася, що кадри з кліпу — мають пряме відношення до її особистого життя. Так, артистка зізналася, що сцени освідчення, а також коштовна каблучка — не просто вигадки режисера.

Моя каблучка. Це секрет (хто подарував – прим. ред.). Сукня справжня, обручка справжня, квіти справжні, я закохана,
— зізналася виконавиця.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Камалія зізнавалася, що отримала пропозицію руки та серця. Тому не дивно, що артистка усіляко повʼязує свою творчість з романтичним періодом свого життя.