Одержимість чи любов на все життя? Відомі знаменитості, які обожнюють класичні автомобілі

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Автомобілі відомих людей
Авто з колекції знаменитостей. Фото: https://www.conceptcarz.com/profile

Ми розповімо про відомих знаменитостей, у яких любов до класичних авто схожа на одержимість

Кожен водій ставиться до свого авто по-різному. Для одних це просто спосіб пересування, а інші готові витратити шалені гроші на відповідну модель та колекціонують машини без зупинки.

Звичайно, якби люди мали можливість, напевно у гаражі кожного водія стояло по кілька металевих “ластівок”. Які відомі особи мають найбільші та найкращі колекції автомобілів, розповідає simoniz.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Кріс Еванс

Його одержимість Ферарі стала справжньою легендою серед знавців автомобілів. Серед неймовірної колекції Еванса є Ferrari 250 GT California Spyder, який раніше належав Стіву Маккуїну, який він придбав за вражаючі 6 мільйонів фунтів. Еванс також володіє оригінальним автомобілем Chitty Chitty Bang Bang, який йому не вдалося продати на Goodwood Revival у 2015 році.

Роуен Аткінсон

Незграбний “Містер Бін” має круту колекцію авто. Серед великої колекції Аткінсона є кілька розкішних класичних автомобілів, у тому числі BMW 328 1939 року та Aston Martin DB2, а також McLaren F1 і Aston Martin V8 Vantage, що трохи далеко від класичного жовтого міні у фільмі.

Ерік Клептон

Обожнює класичні авто, зокрема Ферарі, про що розповів у своїй автобіографії у 2007 році. Серед найдорожчих автомобілів у гаражі Клептона — спеціально виготовлений Ferrari 458, за який він, як вважають, заплатив близько 3 мільйонів фунтів стерлінгів.

Ідріс Ельба 

Актор обожнює авто і придбав кілька екзотичних автомобілів, зокрема Bentley Continental GT і Mercedes-Benz SLS AMG Black. Він також був ведучим серії документальних фільмів BBC “Ідріс Ельба: Король швидкості”, у якій він подорожував по всьому світу, беручи участь у різних автомобільних перегонах.

Джей Кей

Має колекцію авто, яка налічує понад 50 класичних машин, серед яких справжні раритети, включаючи Mercedes-Benz 300SL Roadster, Porsche 911 2.7 RS і BMW 2002 Bauer Cabriolet. Він також володіє Aston Martin DB6 Mark 1 Volante, яких було зроблено лише 185.

Ніколас Кейдж

Відомий актор володіє величезною колекцією рідкісних і екзотичних класичних автомобілів, включаючи Lamborghini 350 GT 1965 року, Porsche 365 Pre-A Speedster 1955 року, Ferrari 250 GT Pininfarina 1958 року та надзвичайно рідкісний Jaguar E-Type 1963 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які машини можна знайти у гаражі українських зірок. Деякі з них можуть похизуватися рідкісними та дорогими авто.