Олександр Терен пожалівся на важкі зйомки у шоу "Холостяк": "Мене попереджали, що буде непросто"

Холостяк-13
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Олександр Терен розповів про зйомки в Холостяку
Олександр Терен. Фото: instagram.com/tsvit_terenu

Олександр Терен відверто поділився своїм досвідом участі у шоу "Холостяк"

У соціальних мережах головний герой нового сезону шоу повідомив, що зйомки завершилися. Олександр Терен вже показував, як приймав головне рішення на проєкті, а тепер захотів поділитись з шанувальниками враженнями.

Терен, який втратив обидві ноги під час бойових дій на Харківщині, відверто зізнався, що іноді втома брала верх. Він згадав, що хоча його попереджали про складнощі, він не очікував, наскільки важко це буде насправді. Після одного з епізодів навіть його батьки зізналися, що не заздрять йому. Однак усе йшло добре.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Завершення етапу ще однієї пригоди в моєму житті. Пригоди, яка точно зостанеться на довго, якщо не назавжди в моєму житті. Ми часто згадуємо про те, як провели колись прекрасно час в дитячому таборі, то що вже казати за подію, яка тривала в моєму житті 2 місяці фактично щоденно?! Мене попереджали, що буде непросто, але хто я такий, щоб брати це до уваги? Та виявилося справді непросто. Мої батьки після зйомки в одному епізоді сказали: "ми тобі не заздримо",
— зізнався військовий.

Олександр також розповів, що під час зйомок іноді просив перерви через фізичну та моральну втому. Він порівняв це з грою, де персонажу потрібно час від часу відновлювати сили:

З часом накопичувалася втома. Вже на останніх епізодах я просив перепочинку сам, ноги втомлювалися значно швидше Це як в грі, якщо ви не даєте відновитися персонажу, то він швидше втрачає сили знову. Втома часом брала гору, стояти було складно, думати було складно, говорити було складно. Але….в кінцевому результаті ви побачите на екранах усміхнене та сповнене енергії обличчя
Олександр Терен на шоу Холостяк 13, фото
Олександр Терен просив відпочинку на шоу Холостяк. Фото: пресслужба СТБ

Але він наголосив, що глядачі все одно побачать на екрані його усміхненим і повним енергії. А ще будуть справжні емоції та реальне життя. Крім того, Терен намагався поєднувати участь у "Холостяку" з іншими важливими справами:

Було багато активностей, на які я намагався встигнути: конференції, виступи, зустрічі, тренування, особисті потреби. Я щасливий знайти собі справжніх друзів, які під час зйомок (і поза ними) всіляко допомагали, смішили, годували мене. Це додавало віри та наснаги рухатися далі. Я знав та знаю, що я на правильному шляху.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, новий сезон "Холостяка" стартує цієї осені. Ведучий Решетнік розсекретив можливу дату виходу шоу.