Олімпійська чемпіонка Ольга Харлан показала діамантову обручку та оголосила, що виходить заміж за свого колегу (ФОТО)

Знаменитості
702
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ольга Харлан потішила новиною про заручини з італійським фехтувальником
Фото: Скриншот Instagram

Спортсменка заявила, що освідчення Луїджі Самеле стало для неї несподіванкою

Популярна українська фехтувальниця Ольга Харлан, яка зізналася, що війна повпливала на її стосунки з коханим-італійцем, повідомила про своє одруження з ним. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, бронзова призерка Олімпійських ігор 2024 офіційно виходить заміж за свого коханого та колегу. Про це вона розповіла на своїй офіційній сторінці в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зазначимо, що обранець знаменитості теж відомий фехтувальник Луїджі Самеле. Отож, він зробив пропозицію Ользі про одруження. Харлан похвалилася обручкою з діамантом та кадром з Луїджі. У підписі до знімка вона зауважила, що не очікувала, що Самеле освідчиться їй. Відтак, все це для неї стало неабияким сюрпризом.

До речі, пара разом перебуває в стосунках вже понад 5 років. Варто зауважити, що до 2022-го року у них не було можливості часто бачитися, оскільки спортсмени та закохані проживали в різних країнах. Проте, після того, як російська армія вторглася на територію України, Ольга переїхала до свого обранця в Італію, де вони тепер живуть разом. Швидше за все Луїджі освідчився Ользі саме в Італії, на березі моря. Підписники Харлан тепло привітали її з радісною подією.

Несподівано. Я сказала "так",
- залишила підпис під світлиною Ольга.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ольга Харлан зізналася, що отримувала пропозицію змінити українське громадянство на російське. Таку пропозицію Ольга отримала після успіху на Олімпіаді 2012.