5 найкращих способів провести час з дітьми влітку

Діти
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Діти, фото
Фото: Adelkazaika

Що робити влітку із дітьми, аби не було сумно

Через воєнний стан батьки не відправляють своїх дітей ані в табори, ані на море з родичами чи бабусями. Усі залишаються разом у максимально безпечному місці. Раніше ми писали, які ознаки вказують на те, що ви — круті батьки, а тепер розкажемо, чим зайнятися з дітьми, аби гарно провести час.

Для вас — 5 ідей, як провести вільний час із дітьми влітку. Ви можете зробити ці варіанти як традицію по декілька разів на тиждень. Такі розваги разом не будуть набридати і стануть корисними і для дітей, і для дорослих.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

1. Спортивні ігри

Виділіть 2 — 3 вечори в тижні, коли ви зможете пограти з дітьми в спортивні ігри. Зробіть це корисною традицією. Підійдуть теніс, гра в м'яч, катання на роликах тощо.

2. Логічні ігри

Не забувайте про настільні ігри. Вони врятують від нудьги, коли на вулиці негода, або якщо у вас немає сил вивести дітей погуляти. Цікавими будуть Монополія, Уно, Діксіт та інші.

3. Пікнік із друзями

Організуйте в дворі для дітей пікнік. Весело проведене дозвілля в колі друзів корисне для комунікативного розвитку. А ще таким чином ви міцніше здружите дітей між собою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Пікнік з дитиною, фото
Фото: Jupilu

4. Творчі заняття

Виділіть час для творчості. Вона заспокоює, гармонізує, підіймає настрій та мотивує. Разом із дітьми помалюйте картини по номерах, розмальовки-антистрес чи діамантові картини. Можна також плести з бісеру, вишивати, а з хлопчиком — виготовляти з картону чи дощечок архітектурні споруди.

5. Домашній кінотеатр

Підготуйте добірку добрих, сімейних фільмів. Купіть попкорн чи зробіть бутерброди. Такий відпочинок і цікавий, і ще більше поєднує разом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про веселе дозвілля. Для вас — добірка настільних ігор, в які можна грати дітям із дорослими, аби гарно провести час.