Веселе дозвілля: 3 настільних гри для всієї сім'ї

Позитив
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Настільна гра, фото
Фото: Good Games

Для вас — добірка позитивних ігор, які піднімуть настрій всій сім'ї

Час для релаксу повинен бути не лише на вихідних, а і в будні. Кожна сім'я може виділити хоча б годинку ввечері, аби разом відпочити і повеселитися. До вашої уваги — позитивні ігри для всієї сім'ї, в які можна грати і дітям, і підліткам, і дорослим.

Нехай час, проведений разом із сім'єю, принесе позитив і гарні емоції. Пропонуємо вам 3 популярні гри, за якими ви будете сумувати на роботі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

UNO

Ця гра має багату історію, адже її початок сягає 1930-х років. У той час її називали “Мау-Мау”, “101” і "Чеський дурень". Процес гри простий і має спектр правил, які можна обирати, залежно від вподобань.

Гра “UNO”, фото
Фото: desktopgames.com.ua

“Dixit”

Український варіант назви — "Діксіт". Це — відома настільна гра у карти, які мають неймовірні малюнки. У кожного гравця попадаються свої карти, і один із них оголошується Оповідачем. Йому потрібно описати одну зі своїх карток, після чого він залишає її на столі, сховавши малюнок. Гравці шукають серед своїх карт найбільш схожі на ту, що описувалася. Їх збирають до купи та перемішують із карткою Оповідача. Завдання — знайти саме ту, яку поклав Оповідач.

Гра “Діксіт”, фото
Фото: desktopgames.com.ua

“Каліко”

Абстрактна сімейна гра про шиття ковдри із клаптиків. Гравці отримують різні клаптики та кладуть їх на свої планшети-ковдри. За зароблені ґудзики можна заманювати до себе котиків. У кінці гри кожен має свої бали за виконання умов.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Гра “Каліко”, фото
Фото: desktopgames.com.ua

Раніше ми публікували смішні фото — оптичні ілюзії . Для вас — весела добірка світлин, на які доведеться поглянути двічі, а то і тричі.