Нема куди поспішати: 5 причин не з'їжджатися з хлопцем

Ми та чоловіки
Тамара Черкасова

Тамара Черкасова

Журналістка

Зрештою з'їхатися і пожити разом — хороша ідея? Спільне проживання має багато плюсів, але не варто забувати й про мінуси, які, звичайно ж, теж є. Редакція Хочу розповідає про 5 причин не з'їжджатися з хлопцем.

5 причин не з'їжджатися з хлопцем

Для початку важливо відзначити, що рішення про те, чи варто вам жити разом, чи продовжувати просто зустрічатися, потрібно приймати вдвох із партнером. Причини, які ми перерахуємо в матеріалі, — інформація для роздумів, але ніяк не спроба відмовити вас від переходу на новий етап стосунків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. Можливо, ви так і не зробите наступного кроку

Спільне життя може відкласти плани шлюбу. Ви вже живете разом, навіщо грати весілля?

Найбільша небезпека спільного життя - це інерція,

— каже виданню the knot клінічна психологіня Сьюзен Хайтлер .

Можна співжити роками, і весілля не передбачається. Щоб запобігти такому "застою" Хайтлер і експертка зі стосунків  Пейдж Бонд рекомендують встановити тимчасові рамки (наприклад, шість місяців) на спільне проживання і заздалегідь взяти на себе зобов'язання обговорити наступні кроки, коли настане "дедлайн".

Люди, які хочуть одружитися, не хочуть гаяти часу, а три роки — це велика трата часу, якщо ви плануєте весілля,

— додає Бонд.

  1. Питання бюджету може негативно позначитися на стосунках

Нема куди поспішати: 5 причин не з'їжджатися з хлопцем - фото №1

Обговорювати грошові питання в живих відносинах може бути непросто, пише видання momjunction .

Коли ви починаєте жити разом, з'являються загальні обов'язки та витрати. Спочатку обговорення фінансових питань може бути непростим. Якщо ви не впораєтеся, це може призвести до тріщин у ваших стосунках.

  1. Вам може стати нудно

Зустрічі з коханими викликають хвилювання та радісне очікування, а на побаченнях ви намагаєтеся отримати максимум уваги та поділитися максимумом ніжності. Ці почуття зникають при спільному проживанні, оскільки хвилювання від зустрічі один з одним швидко випаровується. Крім того, ви дізнаєтеся більше про свого партнера, і не все це вам може подобатися.

  1. Можливе зниження сексуального інтересу

Кожна пара, незалежно від того, наскільки вони зачаровані один одним спочатку, відчуватиме поступове зниження частоти та інтенсивності їхнього сексуального інтересу один до одного,

- пояснює доктор Хайтлер.

Коли стосунки втрачають блиск і хвилювання, пари можуть заплутатися, подумати, що обрали не того партнера і розлучитися.

  1. Ви можете неправильно зрозуміти хлопця, а він вас

Нема куди поспішати: 5 причин не з'їжджатися з хлопцем - фото №2

З'їжджаючись з хлопцем, ви можете зіткнутися з плутаниною. Наприклад: один партнер може розглядати цей крок як випробування для відносин, тоді як інший розглядає його як перший крок на шляху до шлюбу та дітей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Бонд радить уточнити, що для кожного означає цей крок перш ніж ви на нього зважитеся.

Раніше ми розповідали про те, як робота над собою покращить ваше подружнє життя . Важливо відзначити, що прагнути до ідеалу для створення ідеальної сім'ї повинні обидва партнери.