Золотистий ретривер та чорна кішка: що це за формула ідеальних стосунків, про яку говорять в інтернеті

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

хлопець обіймає собаку фото
Фото: unsplash.com

Здається, весь TikTok по вуха закохався у хлопців-золотистих ретриверів, але що означає цей термін?

Хто такий хлопець-золотистий ретривер та до чого тут чорні кішки? Якщо ти не розумієш, про що говорять у соціальних мережах, редакція Хочу! поспішає все пояснити!

Як зрозуміти, що твій хлопець золотистий ретривер: розбираємо феномен з ТікТок

Золотистий ретривер-бойфренд - це відданий партнер, який повністю підтримує свою дівчину. Часто це товариський хлопець, чия життєрадісна енергія здатна прикрасити день будь-кого. А ще він щиро відданий своїй коханій та не соромиться проявляти почуття, пише theknot.com .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Хлопець-золотистий ретривер: суть феномену та основні риси

Хоча справжнє походження терміну важко визначити, його популярність у TikTok неухильно зростає приблизно з 2021 року. Тож, цей феномен ніщо інше, ніж поп-культура. 

То хто ж такі ці золотисті ретривери? Типові риси таких хлопців дуже схожі на риси однойменної породи собак. Вони доброзичливі, віддані та прагнуть догодити своїй партнерці. Вони радісно і грайливо ставляться до життя і зберігають цю дитячу безпосередність у дорослому віці.

Такі хлопці, як правило, можуть подружитися де завгодно і з ким завгодно, люблять бути поруч з людиною і трошки пожартувати.

Золотисті ретривери та чорні кішки

Хлопці-золотисті ретривери — не єдиний архетип, пов'язаний з тваринами, у сучасному світі соцмереж. В цій типології з'явилися також дівчата-чорні кішки, яким приписують незалежність, відстороненість та вміння прив'язуватися лише до найближчих людей. Існує думка, що золотисті ретривери часто ідеально поєднуються саме з чорними кішками, бо вони врівноважують один одного.

Хлопець-золотистий ретривер: приклади з життя та екранів

Приклади таких хлопців можна знайти і в фільмах та серіалах, і в реальному житті. Наприклад, Райан Гослінг, який безнадійно відданий Єві Мендес. Або ж Том Голланд. Його прихильність до Зендаї очевидна для спостережливих шанувальників, які не можуть не помітити, як він піклується про акторку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми назвали 12 безпомилкових ознак, які допоможуть зрозуміти, що поруч з вами нарцисична жінка . Будувати стосунки з такою партнеркою важко навіть справжньому ретриверу, що вже казати про чоловіків!