Рятівники кохання: 6 фраз, які допоможуть зміцнити стосунки

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Як вберегти стосунки
Фото: unsplash.com

Навіть ідеальні стосунки можуть переживати важкі часи, якщо над ними не працювати

Правильні слова, сказані в правильний момент, допоможуть зміцнити стосунки та зберегти зв'язок між партнерами.

Як зміцнити кохання: допоможуть 6 фраз

Зберегти почуття та підтримати вогонь в стосунках не так вже й важко, як може здатися на перший погляд. Психологи вважають, що в певних випадках достатньо лише 6 фраз, сказаних в правильний час. Про те, що це за фрази, розповіло УНІАН.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щирі вибачення

У стосунках важливо вміти щиро визнавати свої помилки та просити вибачення за них. Тож частіше використовуйте фрази на кшталт "Вибач, я був не правий", або ж "Ти мав рацію, я дарма тебе не послухала". Вони допоможуть знизити напругу у складних ситуаціях та відновити мир у парі.

Зізнання у коханні

Скільки б ви не були у стосунках, не варто забувати казати один одному про те, як сильно ви кохаєте. Фрази "Я тебе кохаю", "Ти — найкраща людина в моєму житті" та інші приємні зізнання допоможуть зміцнити емоційний зв'язок та нагадають про те, як сильно ви потрібні один одному.

Зацікавленість партнером

Не забувайте показувати своїй коханій людині, що вам важливі її почуття та думки. Турботу можна проявити, поставивши прості запитання — "Як ти?", "Як справи?", "Тобі потрібна допомога?".

Компліменти

Хваліть один одного та щиро підкреслюйте сильні сторони коханої людини. Не забувайте казати про те, як гарно виглядає ваш партнер, як йому личить аутфіт та як ви пишаєтеся тим, що він робить. Компліменти не тільки піднімають самооцінку, а й підтримують у стосунках атмосферу поваги та вдячності.

Я — повідомлення

Коли ви кажете партнеру "Ти постійно забуваєш про свої обов'язки", це призводить до того, що він займає захисну позицію. А ось якщо ви використовуєте "Я — повідомлення", це допомагає дійти згоди та порозумітися. Наприклад, замість фрази "Ти мене засмутив" скажіть "Я засмучена через цю ситуацію".

Подяка

Не варто сприймати кохання як належне, адже це справді велика удача та щастя зустріти свою людину. Тож не забувайте дякувати коханим за те, що вони поруч.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про те, чому пари частіше сваряться на вихідних. Цьому є досить логічне пояснення. І, що найголовніше, є спосіб уникнути цих ситуацій в майбутньому.