Маніфест особистого щастя: як зустріти людину та побудувати ідеальні стосунки

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Як зустріти справжнє кохання
Фото: unsplash.com

Знайти кохання та побудувати ідеальні стосунки допоможе Всесвіт

Свідомо чи несвідомо, навмисно чи ненавмисно ми формуємо своє життя подумки. І для того, щоб воно було ідеальним, потрібно знати, як правильно це робити. І кохання це також стосується!

Як побудувати стосунки мрії: 8 кроків до кохання

Отже, все походить від думки, переконання або дії, які походять від вас і, в свою чергу, створили світ, в якому ви зараз живете. Це закон Всесвіту. Для того, щоб цей закон працював у вашу користь, варто навчитися правильно маніфестувати, пише Рoosh. Зробити це можна за вісім кроків.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  • Зрозумійте, чого саме ви хочете, і будьте максимально конкретними

Якщо це стосунки, підкресліть, що ви хочете бачити у своєму партнері (наприклад, доброта, розум), а також те, як ви почуватиметеся у цих стосунках (наприклад, коханою, захищеною, особливою). Можна навіть почати писати список. 

Маніфестація — це перетворення теоретичного на щось відчутне і реальне. Написання маніфесту допомагає зрозуміти, чого ви насправді хочете, і відправляє кришталево чисте повідомлення у квантове поле, де всі можливості лежать на поверхні.

  • Приведіть свою систему переконань у повну відповідність до того, чого ви хочете

Переконайтеся, що немає конфлікту навколо того, чого ви хочете. Можливо, якась частина вас любить драму та поганих хлопців або відчуває себе негідною любові та емоційної доступності? Помітьте цю невідповідність всередині себе і чітко усвідомте, що тепер ви готові до нового досвіду кохання і партнерства. Стверджуйте це собі щодня за допомогою афірмацій.

  • Знайте, що ви того варті

Нагадайте собі про все хороше, що ви вже є, про все хороше, що ви вже маєте. Вас любить і підтримує Всесвіт. Вийдіть з цього місця сили і зв'язку. Ввести себе у відкритий, спокійний стан допоможуть медитація або усвідомлене глибоке дихання.

  • Уявіть ідеальні стосунки на внутрішньому екрані розуму

Уявіть усі чудові деталі ваших ідеальних стосунків: ви смієтеся, тримаєтеся за руки, готуєте вечерю або разом гуляєте пляжем — все, що символізує для вас втілення блаженства стосунків. Головне — додати до візії якомога більше деталей: краєвидів, звуків, запахів і почуттів. Відчуйте радість цього зв'язку, свободу, безпеку і любов, яку ви відчуваєте з цією людиною. Зосередьтеся на почуттях, які цей зв'язок викликає у вас. Зацикленість на деталях зовнішності може обмежити вас, а думки про "високого, темноволосого і красивого" можуть привести вас до розкішного аб'юзера... знову. Тож зосередьтеся на якості стосунків і глибині емоцій між вами.

  • Відчуйте внутрішнє знання, що кохання вже на шляху до вас

Відчуйте, що те, що ви щойно пережили у візії, наближається до вас. Будьте готові відмовитися від знання того, як і коли це станеться. І оскільки ви знаєте напевно, що це дійсно прийде, тепер ви можете відпустити одержимість бажанням цього і неспокійну потребу в цьому. Ви підтверджуєте свою вдячність за те, що неминуче наближається до вас. Ви відсторонюєтесь від спроб контролювати чи керувати деталями, що вас оточують. Ви віддаєте все це розумному Всесвіту, який знає вас і знає, як доставити це в ідеальний час, в ідеальний спосіб.

  • Повторюйте всі перераховані кроки щодня

Дихайте. Зосередьтеся. Викличте бачення з усіма його вісцеральними деталями. Відчуйте всі потужні почуття, які воно викликає у вас, потім висловіть вдячність за нього, знаючи, що воно прийде. А потім відпустіть його у Всесвіт, щоб воно зробило свою справу.

  • Дійте в повсякденному житті

Припиніть зустрічатися з людьми, які не збігаються з тим, що ви маніфестуєте. Розлучіться з людиною, з якою ви живете, тому що боїтеся залишитися на самоті. По суті, зробіть той стрибок віри, який підтвердить, що ви вірите, що зустріти справжнє кохання реально. А потім зробіть позитивні кроки, наприклад, зареєструйтеся в додатку для знайомств або вирушайте в місця, які дадуть Всесвіту можливість або контекст для того, щоб доставити його/її до вас. Це називається "робити кроки назустріч".

  • Повірте, що це відбувається

Пам'ятайте про свій намір: ви проявляєтесь через квантове поле — енергетично, а не за власним бажанням. Тримайте вібрацію на високому рівні. Продовжуйте повторювати афірмації або переглядати свій список як нагадування про те, що те, що ви знаєте, впорядковується і знаходить свій шлях до вас.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми публікували неочікувані поради від експертів зі стосунків. Вони знадобляться вам на сьомому етапі маніфесту!