Візьміть паузу: 5 ознак, що вам треба відпочити від побачень

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

ознаки того, що вам не варто йти на побачення
Фото: unsplash.com

Знайомства та побачення — це про можливість зустріти кохання або цікаву пригоду. Але чи потрібно це вам?

Іноді варто зробити паузу в побаченнях, але як зрозуміти, що цей час настав? Відповісти на це питання допоможе наша стаття.

Як зрозуміти, що пора відпочити від побачень: яскраві ознаки

Кожне побачення — можливість встановити зв'язок, зустріти когось, від кого ви втратите розум та, можливо, отримаєте пропозицію жити довго та щасливо разом. Але є випадки, коли точно варто подумати про те, щоб поставити побачення на паузу. Зрозуміти, що ви саме на цьому етапі, допоможуть яскраві ознаки, які описало видання Рoosh.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ви продовжуєте ігнорувати одні й ті ж червоні прапорці

Якщо ви постійно наступаєте на ті самі граблі, недооцінюєте себе і погоджуєтеся на аби когось, аби не бути одинаком чи одиначкою, це знак, що варто зупинитися. Зробіть паузу, щоб полюбити себе настільки, щоб мати стандарти і дотримуватися їх. Це допоможе зрозуміти, що люди можуть робити тільки те, що ви їм дозволяєте.  

У вас немає часу ні на що інше

Ви хапаєтеся за будь-яку можливість піти на потенційне побачення, навіть якщо це означає скасування планів з друзями. Ви також тримаєте свій графік вільним на випадок, якщо хтось запросить вас на побачення. Надавати пріоритет побаченню, а не друзям — ніколи не є гарною ідеєю. Адже друзі, швидше за все, ті самі люди, до кого ви звертаєтеся, коли справи йдуть погано.  

Проєктування проблем довіри на когось нового

Можливо, ви вже розійшлися з колишнім, але вам ще є над чим працювати. Є травми, які потрібно розпакувати, несвідома поведінка і пригнічені емоції, в які потрібно заглибитися. Зустіч з кимось новим може здатися легкою втечею, але це має свою ціну. Незагоєні рани затягуються, впливаючи на кожен аспект життя, приковуючи вас до минулого і завдаючи болю іншим. 

Ви щойно розірвали серйозні стосунки

Після розриву ви можете бути вразливими і невпевненими в собі, що може призвести до знайомств з абсолютно неправильних причин і з абсолютно неправильними людьми. Зустрічі з кимось занадто швидко після розриву стосунків можуть призвести до двох речей: посилення співзалежності з новим партнером і ще більшого застрягання, або ж до того, що ви зустрічаєтеся з кимось на деякий час, щоб заповнити порожнечу, втрачаєте інтерес і розриваєте стосунки (тобто, по суті, використовуєте їх).  

Ви відклали свої життєві цілі на потім

Мрії та прагнення — це те, чим ви ніколи не повинні жертвувати заради стосунків. Вони є частиною того, ким ви є і куди ви прямуєте. Відмовлятися від них заради стосунків — це самосаботаж. Радійте всьому, що змушує вас відчувати себе пристрасним, енергійним і живим.  

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наявність будь-якого з цих п'яти факторів — явна ознака того, що настав час пригальмувати і змістити фокус. Любов — це те, чого ми найбільше прагнемо як люди, але правда в тому, що життя дає вам лише те, до чого ви готові. Знайдіть час для себе і будьте впевнені, що справжнє кохання з'явиться тоді, коли ви будете готові до нього ментально, духовно та емоційно.

Раніше ми розповідали про те, як зустріти правильну людину та побудувати ідеальні стосунки. В цьому допоможе маніфест кохання.