Кохання в інтернеті: як "подружитися" з додатками для знайомств

Ми та чоловіки
Тамара Черкасова

Тамара Черкасова

Журналістка

як знайти кохання в інтернеті
Фото: ШІ для ХОЧУ!

Ви хочете любові понад усе, але ненавидите додатки для знайомств? Існують способи виправити це

Люди брешуть про вік і зріст у своєму профілі. Вони не виглядають так, як на фотографіях, коли ви зустрічаєтеся з ними в реальному житті. Вони не ставлять питань, які спонукають до роздумів, або взагалі нічого не питають. Вони зникають. Не підходять. Не шукають нічого серйозного, хоча в профілі пишуть, що шукають. Така поведінка, зрештою, запускає внутрішню спіраль відчаю, з'являється страх ніколи не знайти кохання принаймні в Інтернеті. І тут вже не важко почати сумніватися в собі, адже навкруги безліч історій успіху додатків для знайомств, а вам, здається, не щастить.

Як користуватися додатками для знайомств: практичні поради

Але з додатками для знайомств можна "подружитися". Видання Poosh навіть склало інструкцію, завдяки якій знайомства онлайн стануть набагато приємнішим процесом. 

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Приглушіть шум

Перша порада: перестаньте витрачати енергію на тих, хто не вартий вашого часу та енергії. У вас був брат чи сестра, який постійно дражнив вас у дитинстві? Якщо так, то, швидше за все, батьки казали вам ігнорувати їх. А онлайн-знайомствах це правило також діє. Тож не звертайте уваги на дивні метчі, повідомлення та людей. Рухайтеся далі.

Зосередьтеся на тих, хто вам підійде

Вас цікавлятьі добрі, емоційно доступні, фінансово стабільні, веселі, чарівні, надійні, сексуальні хлопці, які шукають того ж, що і ви? Тож шукайте саме такого і не витрачайте час на тих, хто не підходить з першого ж слова в описі. Будьте терплячими і послідовними.

Створіть цікавий профіль

Люди припускаються схожих помилок при створенні профілю у додатках для знайомств. Вони обирають фотографії, на яких ледве можна розгледіти обличчя. Вони не впевнено пишуть про якості, які шукають у стосунках. Вони обирають загальні описи, які не дають чіткого уявлення про їхню яскраву особистість.

Покажіть своєму ідеальному партнеру, хто ви є, наскільки це можливо. Пишіть це для саме для своєї людини, а не для всіх тих, хто, як ви думаєте, засудить вас за те, ким ви є, і спишуть з рахунків.

Пам'ятайте, що ви шукаєте ідеальну людину, а не людей

Припустимо, за останній рік у вас було 10 невдалих знайомств з людьми, з якими ви познайомилися в додатках. 

Як ви вважаєте, 10 невдалих побачень означають, що вашої людини немає в онлайні? Яке відношення ці 10 людей, які вам не підходять, мають до того, що ви можете знайти там потрібну людину?

Будьте готові відчувати негативні емоції

Не все буде чудово і будьте готові до цього. Вам можуть траплятися не дуже чесні хлопці, ви можете стикнутися з гостінгом, але всі ці труднощі вартують того, що наприкінці цього шляху ви можете зустріти кохання!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про фразу, яка може врятувати стосунки. Так, всього одна!