Про це краще мовчати: теми, які кожного разу псуватимуть перше побачення

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Перші побачення часто бувають незручними. Але саме вони дуже важливі для того, щоб люди могли краще пізнати одне одного. Звісно, хочеться, щоб ці перші зустрічі були ідеальними. Але дуже часто враження псують недоречні питання. Редакція Хочу розповідає про те, яких тем варто уникати на першому побаченні, щоб воно не стало останнім.

Про що не варто говорити, щоб перше побачення не стало останнім

Є деякі теми — розмови про колишнє, ваші недоліки, релігію, політику — які є табу, і їх слід уникати, пише yourtango.com . Видання поговорило з експерткою зі стосунків Ейпріл Мансіні та свахою Лорі Салкін , щоб дізнатися, про що не варто говорити на першому побаченні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Політика

Слід намагатися щосили і не підіймати спірні теми, адже ви хочете справити найкраще враження. І найпопулярніша спірна тема – політика. Хоча вона і є постійною темою для новин, слід обережно говорити про політику на першому побаченні.

Ймовірно, у вас так чи інакше є тверда думка, і ваш партнер теж може бути. На першому побаченні вам не вдасться переконати когось змінити систему переконань.

Ейпріл Масіні наголошує, що хоча протилежності притягуються, не варто намагатися переконати свого партнера, якщо у вас виникли політичні розбіжності.

Замість того, щоб переконувати свого партнера, подумайте про те, щоб слухати та навчатися,

— каже вона.

Також варто пам'ятати, що розмови про політику зазвичай підживлюють конфронтаційні розмови, а не захоплюючі та веселі. Мета першого побачення — дізнатися людину на широкому рівні та з'ясувати, чи достатньо між нею взаємної симпатії для другого побачення. А не обговорити політичні погляди.

Жарти про політику

Так, цій темі експерти відвели окреме місце. Лорі Салкін розповіла, що якось вона організувала перше побачення, на якому дуже ліберальний хлопець зустрічався з дуже консервативною дівчиною (вони вчилися в одній медичній школі).

Вони обоє знали, що не поділяють політичних поглядів один одного, Салкін порадила їм почекати до наступного побачення, щоби висловити свою думку. Що ж, за кілька хвилин хлопець вирішив, що дівчина його не цікавить з інших причин, а потім вирішив, що було б смішно весь час обговорювати політику, аби трохи дратувати. Звісно ж, побачення закінчилося протягом години. А дівчина після всіх політичних жартів не була щасливою.

Незабаром після невдалого побачення хлопець дуже зацікавився дівчиною, яка була у тих самих соціальних колах, що й його попередня знайома. Звичайно ж, дівчина дізналася про те, як він поводився на побаченні.

Зробіть перші кілька побачень веселими та захоплюючими, дізнаваючись про характер та індивідуальність вашого партнера», бо ці речі можуть переважити політичні погляди,

— радять експерти.

Ще трохи стоп-тем для першого побачення

Також на першому побаченні не варто говорити про:

  • релігії,

  • колишніх,

  • власні недоліки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Хоча про колишніх краще не згадувати і під час інших зустрічей.

Раніше ми ділилися планами, які варто втілити після розриву . Вони точно допоможуть відволіктися.