Готовий? Зараз точно готовий! До чого готуватися майбутньому тату

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото тато і немовля
Фото: pexels

Чоловік, який незабаром стане татом, має добре підготуватися до такої події

Уявіть собі: ваша кохана зробила приємний сюрприз та розповіла, що скоро ви станете татом. Це серйозна подія у житті, тому до неї потрібно відповідно підготуватися морально та фізично.

Майбутній тато відповідальний за безліч речей: починаючи від спокійного стану дружини до підготовки кімнати. Адже батьківство потребує зусиль і після появи у будинку дитини цікаве та різноманітне життя лише починається. Воно може бути безсонним, бентежним, неспокійним, відповідальним, але точно не нудним. Які речі потрібно підготувати до приїзду нового члена сім’ї, розповідає glamour.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кімната. Окреме місце чи облаштований куточок має бути чистим, безпечним та без зайвих речей. Підготуйте та складіть ліжечко, продумайте зручні полички, щоб було максимально затишку та простору.

Коляска. Продумайте цей транспорт до дрібниць. Вона має бути зручною, легкою у користуванні, багатофункціональною та практичною. Адже дружина буде змушена користуватися нею кожного дня, а зручні пандуси та ліфти є не скрізь.

Інформація про малюків. Зовсім не зайвим буде дізнатися якомога більше про немовлят. Читайте спеціальну літературу, підпишіться на блоги майбутніх батьків, дивіться навчальні відео. Ви маєте бути готовими до того, що діти прокидаються вночі, плачуть з невідомої для вас причини, довго не сплять та іноді раптово хворіють.

Чистота. Ретельно провітрюйте кімнату, дотримуйтеся температурного режиму та робіть вологе прибирання кожного дня. Таку роботу виконує та половинка, у якої є вільний час, а не лише жінка.

Продумайте деталі. Ви маєте бути готові будь-якої миті замінити маму. Вміти погодувати, поміняти підгузок, одягнути та піти на прогулянку. Тому що при відсутності елементарних знань, навіть найменша ситуація може призвести до паніки з вашого боку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тато - це не просто запис у свідоцтві про народження. Це піклування, турбота, любов та ніжність, яку ви зможете оцінити та відчути, коли вперше поглянете в очі вашої дитини. Досить часто виконувати певні речі у тата виходить значно краще , нім у мам.