"Коханий, маю для тебе сюрприз!": як креативно повідомити про свою вагітність

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Момент, коли ви дізналися, що скоро станете мамою неможливо передати звичайними словами. Безліч емоцій, які переповнюють вас і величезне бажання поділитися радістю з цілим світом. Першим, хто має дізнатися про цю важливу новину - ваш чоловік.

Такої миті важливо бачити очі коханої людини, тому відкиньте ідею повідомити телефоном. Існує багато креативних варіантів приголомшити чоловіка двома смужками на тесті і зробити цей спогад пам'ятним. Цікавими способами зробити новину незабутньою, поділиться natalka.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
"Коханий, маю для тебе сюрприз!": як креативно повідомити про свою вагітність - фото №1

Найважливіше - підібрати вдалий момент. Адже ви не можете вгадати реакцію, тому не варто робити це перед роботою, щоб не спантеличити і "вибити з колії" на цілий день. У перші секунди чоловік може не зрозуміти або навіть трішки злякатися. Якщо ви вважаєте, що момент настав, добре продумайте можливість подати інформацію.

"Коханий, маю для тебе сюрприз!": як креативно повідомити про свою вагітність - фото №2
  1. Подарунок з натяком Замовте для коханого кофту чи футболку з надписом "Найкращий майбутній тато"  чи термокружку, де після наливання гарячого напою проявиться напис" Наш татусь". Варіантів напису може бути велика кількість, обирайте на ваш смак.

  2. Замовте святковий торт чи приготуйте улюблену страву і зробіть напис про ваш цікавий стан. Або кілька капкейків з цікавими малюнками та написами на відповідну тематику.

  3. Приготуйте фото УЗД і тест з позитивним результатом та вкладіть у конверт. Покладіть біля ліжка до пробудження чоловіка.

  4. Поставте у передпокої поряд з взуттям чоловіка маленькі пінетки. Так коханий відразу здогадається про поповнення.

  5. Сховайте тест у кіндер-сюрпризі та пригостіть чоловіка за сніданком.

  6. Придбайте фігурку або м'яку іграшку лелеку та разом з фото УЗД відправте кур'єром на роботу під кінець дня.

  7. Напишіть на дні прозорої тарілки або чашки з іншого боку про вагітність. Коли чоловік звільнить посуд то помітить напис.

  8. Замовте столик в улюбленому кафе на три персони. Домовтеся з персоналом про те, що через 10 хвилин після посадки офіціант принесе лист і скаже, що гість трохи затримається. У листі може бути напис" підійду за 8 місяців, очікуйте".

  9. Приготуйте 3 коробки, які можна помістити одна в одну. В одну покладіть будівельний дрібний інструмент і записку "Для будівництва будинку", у другу - насіння і напис "Для посадки дерева", у третю  - соску, пляшечку чи пінетки і напис - "Для сина чи доньки"

  10. Поміняйте заставку на комп'ютері на тематичну. Створіть колаж з вашими фото і фото малюків, або написи на кшталт "Спокійного життя лишилося 9 місяців", чи "Скоро буду",  "Лелека на підході".

"Коханий, маю для тебе сюрприз!": як креативно повідомити про свою вагітність - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варіантів безліч і ви можете обрати такий, який сподобається вам. Потрібно бути готовою до будь-якої реакції: чоловік може розплакатися, або завмерти від несподіванки на деякий час. Дайте йому можливість усвідомити і звикнути до нової інформації, а тоді ви зможете порадіти разом. Головне, цей момент ви покладете у скарбничку спогадів до спогадів про ваше знайомство, весілля та першої шлюбної ночі.