7 речей, які призводять до страждань чоловіків: чого потрібно уникати у сімейному житті

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Що призводить до страждань чоловіка
Від чого страждають чоловіки. Фото: pixelinform.com

У шлюбі чоловіки можуть страждати від несподіваних речей

Зазвичай саме жінки можуть висловлювати своє невдоволення. А чоловіча половина звикла тримати все у собі та прилаштовуватися до неприємних речей, але мріяти про отримання певних речей від коханої людини.

Насправді чоловіки досить часто можуть бути невдоволеними. Які саме речі від жінок призводять до страждань сильних половинок, розповідає zatyshok.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Від чого страждають чоловіки у шлюбі

Від жіночих ревнощів. Іноді ревнощі дружини можуть бути просто патологічні. Варто чоловікові подивитися не у той бік - може розгорітися скандал на рівному місці.

Від надмірного трудоголізму жінки. Коли у жінки на першому місці стоїть улюблена робота - вона може забути про все на світі, і про сім'ю та чоловіка теж.

Через холодність. Від деяких жінок може віяти кригою. Вони не вміють співчувати, пожаліти та поспівчувати.

Надмірна опіка. Певна категорія жінок перебирає на себе функції мами, але для чоловіків надмірне сюсюкання, наче з немовлям зовсім не приносить насолоди, а швидше роздратування.

Постійний крик. Якщо жінка не вміє розмовляти, а завжди спілкується на підвищених тонах - це призводить до страждань чоловіка, особливо, якщо у партнерів різні темпераменти.

Постійні розмови. Після повернення з роботи хочеться відпочити, розслабитися і помовчати, а не вислуховувати спойлери усіх побачених жінкою серіалів та розмов з сусідами.

Приниження . Не завжди чоловік \є успішним багатим бізнесменом та спроможний забезпечити сім’ю. Тому не варто постійно “колупати” його та знижувати самооцінку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які якості прагне відшукати чоловік у дружині. Адже далеко не усі хочуть лише красиву “обгортку”.