Почистити замшеве взуття - легко: достатньо відкрити косметичку

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Спосіб швидко почистити замшу
Чищення взуття з замші. Фото: bazaobuvi.com.ua

Замша просто очищається простими підручними засобами

Замшеве взуття надзвичайно елегантне, красиве і має дуже стильний вигляд. Але на такій парі помітна навіть найдрібніша пляма чи забруднення. Проте почистити замшу надзвичайно просто за допомогою підручних матеріалів.

Багато чоловіків дивуються, для чого жінкам такі великі сумки. Але вони навіть не здогадуються, що дами можуть носити з собою надзвичайно багато потрібних речей. Наприклад, жіноча косметичка може стати у пригоді для розв’язання різноманітних проблем і дрібного ремонту речей. Одним з таких способів застосування є очищення бруду з замшевого взуття, радить prostoway.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Замшеве взуття потребує делікатного очищення і обережного поводження. Якщо ви забруднили пару, а під рукою не знайшлося спеціальних засобів для очищення, сміливо витягайте свою косметичну, а ми розповімо, як впорядкувати замшу з її допомогою.

Якщо бруд і пляма на замші вже злегка підсохла - діставайте пилочку для нігтів. Обережними рухами, щоб не пошкодити матеріал затирайте брудні місця до зникнення бруду. Достатньо 1-2 хвилини і ви знову матимете чисту замшеву пару.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щоб улюблене взуття з замші прослужило вам не один сезон, потрібно знати правила догляду за ним. Адже недостатньо лише сушити і чистити його, важливе також місце зберігання.