Помилки у приготуванні котлет: через це м’ясо ніколи не буде соковитим

Кулінарні підказки
798
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

помилки у приготуванні котлет
ШІ / Котлети будуть завжди апетитними

Прості поради для досконалого результату

Ми розповідали, як посмажити гору баклажанів з однією столовою ложкою олії. Тепер ділимось секретами приготування соковитих котлет.

Навіть у такій здавалося б простій страві є свої секрети, які допоможуть зробити її ще смачнішою. “Хочу” розповідає про деталі, ігнорування яких стає помилкою і псує смак страви.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Вибір м’яса: основа смачних котлет

Віддавайте перевагу свіжому м’ясу. Заморожене м’ясо може зробити котлети сухими. Вибирайте м’ясо з невеликою кількістю жиру. Це зробить котлети соковитими та смачними.

Помилка - не додавати цибулю

Цибуля – це один з головних секретів соковитих котлет. Дрібно натерта цибуля віддає сік і робить котлети соковитими. До речі, інші овочі теж виконують цю функцію. Не бійтеся експериментувати і додавати в фарш терту картоплю, гарбуз або кабачок. 

Вода замість молока

Для соковитості котлет краще використовувати воду замість молока. Хліб, замочений у воді, не перетягує вологу з фаршу, а навпаки, допомагає зберегти її.

Довге перемішування робить м’ясо жорстким і сухим

Не перемішуйте фарш довго. Чим довше ви перемішуєте фарш, тим більше клейковини утворюється, і котлети можуть стати твердими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спробуйте ці прості поради і насолоджуйтеся смачними і соковитими котлетами. Також ми розповідали, як зробити зелене авокадо стиглим і смачним за 15 хвилин.