Пошкодуєте, і не раз: про які речі не варто розповідати іншим людям

Психологія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Про що не говорять іншим
Речі, про які не варто говорити. Фото: zza.delo.ua

З багатьма людьми потрібно тримати рота на замку

Багато людей просто обожнюють говорити. Вони можуть розповісти подробиці свого життя попутнику у поїзді чи поділитися власними переживаннями у черзі магазину. А рідні та близькі люди завжди у курсі найменших дрібниць. Розумні жінки взагалі мають свої секрети, які не можна нікому озвучувати.

Можливо у вас бувала ситуація, що ви розповіли про свої плани, а вони не здійснилися? Наче щось перешкодило ще на початковому етапі. А все це може бути через те, що ви просто не вмієте вчасно закрити рота, розповідає ukr.media. Отож, ми поговоримо про те, що ніколи не можна розповідати стороннім людям.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Власні проблеми. Людей не цікавлять ваші переживання та негаразди, для них може бути цікаво, як ви з них виплутаєтеся. Довіряти такі речі можна лише батькам та найкращому другу максимум.

Ваші слабкості. Завжди настає такий момент, що ваші слабкості, про які знають сторонні люди можуть бути використані проти вас несвідомо чи спеціально.

Подробиці особистого життя. Ми не можемо бути впевнені, що дружба триватиме вічно, адже трапляється, що найкращі друзі за хвилину можуть перетворитися на ворогів. Тому тримайте особисте при собі.

Проблеми, що стосуються сім’ї. Недаремно кажуть, що сміття не варто виносити з хати. З часом все владнається, а інші люди довго “смакуватимуть” неприємними подробицями та розноситимуть плітки.

Добрі справи. Вчинена добра справа, про яку знає багато людей, це вже реклама. Не варто хвалитися своїми перемогами та добрими справами заради похвали інших людей.

Глобальні плани на майбутнє. Ми можемо бути впевнені лише у найближчий хвилині, тому не варто ділитися великими кроками назагал. Краще тихо іти до своєї цілі і оголошувати вже здійсненний результат.

Таємниці. У всіх людей є свої секрети, але не потрібно, щоб про них знали інші, адже розголошена таємниця перестає бути такою і може зруйнувати вас.

Гроші. Скільки ви заробляєте, витрачаєте, даруєте, виграєте, позичаєте чи вкладаєте не оголошуйте нікому. Це лише ваші гроші і ця інформація любить тишу, адже таке почуття, як заздрість ніхто не скасовував.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які речі ні за яких обставин не можна говорити чоловіку. Краще тричі все обдумати, ніж потім жаліти.