Щастя любить тишу, або Що не можна говорити чоловіку ні за яких обставин

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Психологи радять добре обдумувати слова коли ви у гніві чи надто щасливі. Сильні емоції іноді приводять до відкриття небажаних таємниць чи провокують сварки.

Пам'ятайте, що у шлюбі важлива довіра і повага. Тому навіть коли при суперечці намагаючись довести свою правоту, уникайте говорити певні фрази чоловікові, радить online.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Щастя любить тишу, або Що не можна говорити чоловіку ні за яких обставин - фото №1

Ти невдаха і навіщо я вийшла за тебе заміж

Такою фразою ви не лише принижуєте гідність чоловіка, знижуєте самооцінку, а й руйнуєте тісний зв'язок між вами. З часом, якщо ви говоритимете такі слова, то ваш шлюб прийде до логічного завершення. У всіх бувають важкі часи, тому ви повинні розрадити і підтримати його, вселивши віру у себе лагідними словами.

А мій колишній

Ніколи не згадуйте про колишні стосунки у розмовах з чоловіком. Порівняння недоречні у будь-якому контексті. Це неприємно, образливо і недопустимо. Минулому місце у минулому, воно не повинне впливати на ваше сьогодення.

Зроби це негайно, інакше ти мене не любиш

Не їдь до батьків, не дзвони друзям, купи мені це, дістань зірку з неба - це намагання маніпулювати чоловіком для досягнення своїх цілей. Говоріть про бажання простими словами і шукайте компроміси.

Я чи робота

Ще один розповсюджений спосіб маніпуляції. Не можна ставити чоловіка черед таким вибором, адже якщо він отримує задоволення від роботи і фінансову винагороду, то вибір може бути не у вашу користь.

Ти такий зануда

Якщо чоловік не підтримує ваше щоп'ятничне бажання відірватися на дискотеці на повну, це не означає, що  він зануда. Можливо він просто не любить такі дійства і комфортніше почувається у компанії книги чи відеогри. Розділяйте відпочинок і робіть, щоб було зручно всім.

Ти мамин синочок

Іноді трапляються чоловіки, які біжать за кожним маминим покликом і дослухаються її щоденних порад, але не треба перебільшувати і дорікати йому цим. Не варто псувати відносини і ставити чоловіка перед вибором. Просто донесіть думку, що час для мами і дружини потрібно розділяти рівноцінно.

Ти сильно змінився

З часом всі люди змінюються. Нові звички, вподобання, стиль одягу міняються у процесі життя. Тому потрібно говорити, якщо щось не влаштовує і не забувати, при цьому, що ви теж зазнали певних змін.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для гармонії у стосунках потрібно багато розмовляти один з одним. Лише так ви зможете пояснити всі речі, які вас не влаштовують і разом знайдете можливість все вирішити і жити щасливим сімейним життям.