Пов'язки на очі та сонцезахисні окуляри: без яких речей не уявляє життя Періс Гілтон

Знаменитості
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Улюблені предмети знаменитості
Періс Хілтон. Фото: надано Періс Хілтон

Періс Гілтон - відома особистість інтерес до якої не згасає

Напевно, ви неодноразово цікавилися питанням, які речі купують для себе знаменитості, які купальники носять та чим захоплюються у житті. Мабуть, це дорогоцінні коштовності, власні літаки та модні машини. Проте є речі, без яких навіть зірки не можуть обійтися у повсякденному житті.

Nymag поцікавилися у Періс Гілтон, чи існують речі, які вона не проміняє навіть на коштовності. Адже такі предмети роблять життя комфортним і зручним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ice Water EYES від ToGoSpa – Колагенові гелеві подушечки преміум-класу проти старіння від набряків, темних кіл і зморшок. Періс носить ці пов’язки відколи вони з’явилися 13 років тому.

V-MODA Crossfade LP2 Vocal Limited Edition накладні шумоізоляційні металеві навушники.

Я завжди прикрашаю їх стразами та кристалами Swarovski, щоб вони пасували до мого різного вбрання ді-джея, тож у мене їх близько 100 у різних кольорах і стилях. Мені подобається їх форма та стиль
зазначає Періс гілтон

Сонцезахисні окуляри Marc Jacobs Cat-Eye. У Періс є ціла кімната присвячена окулярам з тисячами пар.

Tan-Luxe The Face. Освітлюючі краплі для автозасмаги. Так, як Періс обожнює засмагати, вона знаходить найкращі засоби для засмаги у Tan-Luxe.

Повний шампунь Living Proof. Знаменитості подобається вся лінійка продуктів, адже при нанесенні волосся стає м’яким, слухняним і додає об’єму.

Світлодіодна лампа Quasar. Це найкраще світло для селфі. Це робить кожне фото чудовим.

Ручний вентилятор Mudder Crystal. На думку Періс - це один з найкращих аксесуарів, адже вона багато подорожує країнами, де спекотно.

Це прекрасний аксесуар, тому що він художній і кристалізований, а також виглядає блискучим і таким гарним. Чудове відчуття, коли ти десь у жаркому місці, постійно відчувати прохолодний вітерець
додає Періс Гілтон.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які хобі мають відомі знаменитості. Іноді речі, які вони колекціонують, можуть здаватися справді жахливими.