Грудні імплантати, колекція Барбі та вішаки для одягу: які цікаві хобі мають знамениті зірки

Знаменитості
4 767
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото знамениті зірки
Фото: wfc.tv

У кожної людини є улюблене хобі

Знамениті зірки, як і звичайні люди мають своє улюблене заняття. Людям приносять задоволення найрізноманітніші речі: рибалка, колекціонування, вишивка, в’язання чи їзда на коні. Іноді деякі хобі можуть дивувати та викликати захоплення, або ж здивування.

Головне, що поєднує будь-який вид хобі - це можливість відволіктися, розслабитися та отримати максимум позитивних емоцій. Хочу! створила цікавий перелік вподобань та захоплень, якими насолоджуються світові зірки у перервах між основною роботою. Деякі з хобі вас точно здатні здивувати, а інші можуть стати прикладом для наслідування.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Хобі знаменитостей

Джулія Робертс - в’язання. Її часто можна побачити зі спицями і пряжею на зніманні нового фільму. Знаменитість зізнається, що це чудовий спосіб медитації і можливість розслаблення.

Кіану Рівз – любитель мотоциклів. Він володіє досить великою колекцією байків, але також співпрацював з мотоциклетними компаніями, щоб розробити власну лінійку мотоциклів.

Анджеліна Джолі концентрується та емоційно розвантажується займаючись метанням ножів. У неї є велика колекція холодної зброї: старовинні та сучасні моделі ножів.

Співачка Тейлор Свіфт має унікальне захоплення колекціонуванням та створенням снігових куль зі штучним снігом всередині.. Вона збирає їх у різних місцях, де буває, багато отримує в подарунок. Також вона полюбляє куховарити для друзів і варити варення.

Сара Джессіка Паркер - обожнює в'язати. Свої вироби дарує друзям.

Ніколь Кідман - давно колекціонує старовинні монети, обожнює стрибки з парашутом та є шанувальницею комп'ютерних ігор.

Пенелопа Круз - має досить цікаве захоплення. Вона збирає вішаки для одягу. У колекції вже понад 500 от різних форм та матеріалів.

Клаудіа Шиффер . Німецька супермодель захоплюється красою павуків. У її домівці знайдеться безліч картин із павуками. Також одна із колекцій одягу її бренду Claudia Schiffer присвячена любові до комах.

Джонні Депп. Захоплюється колекціонуванням жуків і скелетів тварин, а також особистих речей письменника Джека Керуака, а також обожнює збирати ляльок Барбі та має досить велику колекцію цих ляльок, понад 7 тис. в Джонні є мінікопії Бейонсе, Мерилін Монро, Одрі Гепберн.

Ніколас Кейдж - є фанатом Супермена і всього, що з ним пов'язано. У актора одна з найбільших і дорогих колекцій, присвячених цьому супергероєві. Його любов настільки велика, що він навіть назвав свого сина на честь улюбленого героя коміксів — Кал-Елом.

Бен Аффлек у вільний час грає в покер. Актор у 2004 виграв чемпіонат California State Poker Championship, піднявши при цьому непогані гроші - понад $ 354 тисяч.

Джуд Лоу обожнює садівництво. У вільний час полюбляє копирсатися у землі.

Том Хенкс колекціонує друкарські машинки, які збирає з 1978 року та на яких пише книги.

Мерлін Менсон збирає протези кінцівок, а також вдосконалює навички з виробництва абсенту.

Норман Рідус має досить цікаве, але дивне захоплення - він колекціонує грудні імплантати.

Девід Аркетт - полюбляє у вільний час плести спицями светри та шарфи.

Бред Пітт відпочиває займаючись гончарством.

Міла Куніс завжди захоплювалася відеоіграми, просто одержима рольовою онлайн-грою World of Warcraft, є геймером та полюбляє баскетбол.

Вілл Сміт. У вільний час фехтує з друзями-знаменитостями Томом Крузом і Девідом Бекхемом.

Кетті Перрі збирає пасма волосся знаменитостей.

Квентін Тарантіно захоплюється колекціонуванням та підбором настільних ігор, зібраних за кінематографічними жанрами.

Гвінет Пелтроу - обожнює кухню. У 2011 році вона навіть випустила власну книгу рецептів, і запустила сайт, присвячений її інтересам: йоги та здорового харчування

Кеті Холмс захоплюється скрапбукінгом - виконанням виробів з паперу, стрічок, картонок і газетних вирізок.

Мадонна з дитинства любить коней та у вільний час займається верховою їздою.

Бейонсе - вільний час присвячує подорожі у різні куточки світу.

Девід Лінч. Режисер "Твін Пікса" збирає мертвих мух, щурів, курячі кістки та навіть використані жуйки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про знаменитостей, які святкують свої дні народження у квітні. Ц е місяць, у якому народилося багато визначних людей.