Прокачай роботу на повну: як отримати максимум від праці

Бізнес та гроші
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Способи мотивувати себе на роботі
Робота в задоволення. Фото: hub.kyivstar.ua/

Робота буде в задоволення, якщо дотримуватися деяких порад

Коли люди працюють довгий час на одному місці, робота починає виснажувати, ставати нецікавою та виконувати завдання виходить дедалі складніше. Щоб не втратити мотивацію, варто взяти собі на озброєння кілька порад.

Отримати все можливе від робочого місця цілком реально. До кількох слушних порад радять дослухатися aw.club.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
  • Не бійтеся просити допомоги. Це зовсім не вияв слабкості, а бажання рости і розвиватися та підвищувати свою кваліфікацію.

  • Не реагуйте на критику негативно. Потрібно навчитися розділяти критичні висловлювання: вони стосуються ваших особистих чи професійних навичок. Адже робоча критика покликана покращити ваші вміння, як спеціаліста.

  • Не переоцінюйте себе. Ринок праці вдосконалюється постійно. Ви повинні вміти підлаштовуватися під зміни і буди гнучким, а не лишатися на місці вважаючи, що вмієте достатньо.

  • Знайдіть баланс між роботою та відпочинком. Якісний відпочинок впливає на усі аспекти життя, і на роботу також. Не нехтуйте можливістю гарно висипатися та організуйте якісний нічний відпочинок.

  • Зв’язок з командою. Будьте у курсі подій, беріть участь в обговоренні, під'єднайтеся до робочих чатів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Мотивація і бажання добре працювати важливе для працівників в офісі і для віддалених співробітників. Адже заохочувати себе працюючи вдома значно складніше.