Різдво Пресвятої Богородиці 2024: атмосферні привітання з релігійним святом

Свята
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

привітання з різдвом пресвятої богородиці
З Різдвом Пресвятої Богородиці: найкращі привітання зі святом Фото: canva.com

Святковий день варто провести в особливій атмосфері

З нагоди важливої релігійної дати у нашому розділі «Свята» вже готова нова порція святкового контенту. Оскільки 8 вересня відзначають Різдво Пресвятої Богородиці, ми зібрали атмосферні привітання зі святом. Зберігайте статтю в закладки, аби не загубити.

Нагадаємо, Різдво Пресвятої Богородиці у 2024 році вже святкують за новим календарем, 8 вересня. Так, після переходу ПЦУ та УГКЦ на новий церковний календар, усі дати неперехідних свят зсунулися на 13 днів раніше. За старим календарем дата Різдва Пресвятої Богородиці — 21 вересня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зазначимо, що це свято, яке вшановує народження Діви Марії, матері Ісуса Христа. Різдво Пресвятої Богородиці — одне з дванадцяти великих свят у християнській церкві східного обряду. У народі дату називають Друга Пречиста. Цього дня віряни за традицією відвідують святкові богослужіння, моляться за здоров'я і благополуччя своїх родин, прикрашають ікони Діви Марії квітами. Також день не обходиться без теплих та душевних побажань.

різдво пресвятої богородиці привітання
З Різдвом Пресвятої Богородиці: привітання у віршах та прозі Фото: myvin.com.ua

З Різдвом Пресвятої Богородиці: привітання у віршах та прозі

Далі ми зібрали найкращі привітання з Різдвом Пресвятої Богородиці у віршах та прозі, щоб ви могли поділитися радістю від Другої Пречистої з усіма, кого любите.

***

Бажаємо щастя — безмежнеє море,
Святая ікона осяє ваш шлях,
Нехай Божа Матір врятує від горя
І крила над вами розпустить, мов птах!
З Різдвом Пресвятої Богородиці!

***

Нехай у вашому домі завжди панує мир і спокій. Нехай Господь завжди береже ваше вогнище, сім'ю і друзів. Ніколи не вдавайтеся до зневіри та вірте, що на світі буває багато чудес, які подаровані нам самими небесами. З Різдвом Пресвятої Богородиці!

***

Щиро вітаю з Різдвом Пресвятої Богородиці! Нехай в цей день ваше серце наповниться світлом і теплом, а Пресвята Діва Марія охороняє вас та вашу родину. Бажаю благодаті, миру та гармонії в душі!

***

Вже прийшла Друга Пречиста
І вплела в свої намиста
Грона калинові, плоди пурпурові
Із яблук налитих, із груш соковитих,
Із кавунів, динь і слив
З неповторних земних див.
Подякуймо, поклонімся!
І уклінно помолімся
До Діви Марії, — за дари такії.

***

Від щирого серця вітаю вас з Різдвом Богородиці! Нехай Матір Божа охороняє вас і вашу родину від бід і нещасть, нехай дарує радість і благополуччя, нехай наставляє на шлях істинний, нехай допомагає приймати правильні рішення, долати труднощі та нехай наповнює ваше серце світлом, любов'ю і милосердям!

***

Сердечно вітаю з цим прекрасним святом! Бажаю спокою на душі, сімейної гармонії, міцного кохання і добрих намірів! Нехай Пресвята Богородиця береже вас і близьких!

***

Різдво ми Богородиці зустрічаємо,
Славний день урочисто вінчаємо.
І бажаємо вам ми щастя нескінченного,
Радості, успіху постійного і вічного.
Приклад з Богородиці Марії ви беріть,
Любов в душі ви до Бога бережіть.

***

У Різдво Пречистої Богородиці
з вами щастя трапиться нехай.
Серце вірою наповниться
Та запанує у Вашій хаті рай.

***

Вітаю з Великим святом, з Різдвом Пресвятої Богородиці! Бажаю завжди пам’ятати про віру, про Бога, про моральні цінності, які визначають людську сутність і підтримують людини. Нехай життя буде щасливим, а буття перебуває у мирі. І хай допоможе нам усім Господь, і врятує душі наші!

***

З Різдвом Пресвятої Богородиці! Нехай цей світлий день наповнить ваші серця миром, радістю та любов’ю. Бажаю Божої благодаті, здоров’я та гармонії у ваших родинах. Нехай Пресвята Богородиця оберігає вас і ваші домівки!

***

Вітаю зі святом Різдва Пресвятої Богородиці. Нехай кожен світанок народжує світлу надію. Нехай кожен твій вчинок народжує милосердя і доброту. Я бажаю тобі здоров'я, любові та краси, а також натхнення, терпимості та душевної теплоти. Нехай Пресвята Богородиця береже тебе від будь-яких недуг і земних гріхів.

***

Благословляють небеса,
Господь дарує чудеса!
Добра новина у всі краї розлетілася —
То Пречиста Діва народилася!
Я хочу сердечко твоє відкрити,
радість і добро впустити,
Хай чудеса до вас прийдуть,
Хай удачу принесуть!

***

Вітаю з Різдвом Пресвятої Богородиці! Нехай благословення Матері Божої зійде на вас і дарує світло в душі, силу в серці та натхнення для добрих справ. Бажаю миру, радості та Божої ласки у вашому житті!

***

Вітаємо з Різдвом Пресвятої Богородиці! Нехай чистота і світло цього свята наповнюють вашу душу благодаттю, віра буде щирою і міцною, а у вашому житті неодмінно трапляються справжні дива.

З Різдвом Пресвятої Богородиці 2024!

Також не пропустіть повний календар свят на вересень 2024 року. Все, що варто знати про святкові дати, вже у нашій статті за посиланням.