Рош га-Шана 2024: найкращі привітання та картинки зі святом

Усі свята
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

привітання з Рош га-Шана
Найкращі привітання з Рош га-Шана 2024 у віршах та прозі Фото: canva.com

Для усіх, хто святкує Рош га-Шана, ми публікуємо цей матеріал зі святковим контентом

Нагадаємо, що у нашому розділі “Свята” регулярно з’являються матеріали про святкові дати різних релігій, тож і ця стаття — не виняток. Оскільки скоро наступає єврейський Новий рік, ми публікуємо найкращі привітання з Рош га-Шана у віршах та прозі, а також картинки.

Кілька слів про дату. Рош га-Шана — це початок року в єврейському календарі. У це свято починається перший місяць року тишрей. Кожного року дата свята змінюється, оскільки юдеї живуть за місячним календарем. Але свято завжди настає в молодик.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Рош га-Шана у 2024 році настане 3 жовтня і триватиме 2 дні. Однак юдеї відзначають усі свята із заходом сонця напередодні урочистості. Тож Рош га-Шана 2024 святкується з вечора 2 жовтня до вечора 4 жовтня. У 2024 році настає 5785-й єврейський Новий рік.

Рош га-Шана привітання
Рош га-Шана 2024: привітання у віршах та прозі, картинки та листівки Фото: mukachevo-rada.gov.u

Найкращі привітання з Рош га-Шана 2024 у віршах та прозі

Під час Рош га-Шана прийнято слухати звук шофара (ритуального рогу), молитися та бажати один одному гарного й солодкого року. З теплими побажаннями ми вам точно допоможемо. Далі — найкращі привітання з Рош га-Шана.

***

З єврейським Новим роком! Це свято завжди приносить нові надії та дарує радість. Нехай ваш дім буде наповнений спокоєм, життєрадісними людьми й найпозитивнішою енергетикою!

***

Вітаю з великим святом. Бажаю, щоб кожен відпустив і залишив все погане та увійшов в новий цикл тільки з добром і честю в серце. Бажаю веселого святкування, смачних страв, солодких і приємних, як мед, зустрічей з рідними й близькими людьми. Нехай у ваших домівках завжди буде мир, любов і достаток.

Рош га-Шана привітання
Рош га-Шана: привітання у віршах та прозі, картинки та листівки Фото: 24tv.ua

***

Від гріхів звільнитися,
Зі струмка води напитися —
Рош га-Шана настав,
Щоб мир всюди панував.
Одягай свої наряди,
І забудь проблем заряди.
Не забудь допомогти —
Бідам всі запобігти.

***

Вітаю! Нехай свято Рош га-Шана принесе неймовірний життєвий успіх, удачу і любов, велике щастя і благополуччя. Хай будуть вислухані молитви та надіслано все те, про що мріялося. Нехай життя супроводжується милосердям, добротою душі та справедливістю. Нехай смачні будуть хала і медові яблука.

***

Вітаю з Рош га-Шана і бажаю багато приємних подарунків, різної смакоти на столі, за яким збереться дружна сім'я і всі близькі серцю люди. Нехай цей рік пройде успішно і радісно, нехай тільки хороше і добре чекає на тебе попереду.

привітання з Рош га-Шана
Привітання з Рош га-Шана 2024: вірші, проза, картинки Фото: unian.net

***

Відзначає єврейський народ
Рош га-Шана — час нагород,
Принесе він нехай Вам достатку,
І в родині буде все нехай в порядку,
Нехай Вас покине усякий гріх
У це свято велике — Новий рік!

***

Дорогі друзі! Від щирого серця вітаю вас з єврейським Новим роком! Нехай цей рік буде кращий за попередній. Здоров'я всім нам і удачі!

***

Прийшов Рош га-Шана, пора веселитися і святкувати! Бажаю, щоб в домі були достаток, затишок, радість і мир. Нехай кожен день нового року буде яскравим, позитивним і світлим. Нехай Небеса захищають усю сім'ю від бід, дарує щастя і гармонію, посмішки й тепло!

Рош га-Шана вітання
Найкращі привітання з Рош га-Шана у віршах та прозі, а також картинки Фото: 24tv.ua

***

У Рош га-Шана, в єврейський Новий рік,
Поспішаю привітати кожного з нас.
Щоб вам жилося без гіркоти, негараздів!
Терпіння вам і грошиків запас.

***

Від душі вітаю зі святом Рош га-Шана і хочу побажати солодкого року, наче мед, благополуччя, здоров'я, миру і достатку. Нехай усі твої гріхи й темні думки випадуть хлібними крихтами в ставок на поживу рибам, нехай твоя віра зміцніє, а серце стане ще добрішим.

***

З настанням нового циклу, з настанням Рош ха-Шана, нехай ми всі будемо вписані в Книгу життя! Сьогодні не просто дата, не просто ще один день і ще одне свято. Сьогодні та мить, коли ми прощаємося зі старим і переходимо до нового. Нехай же наші життя сяють щастям і радістю.

картинки з рош ха-шана
Рош га-Шана 2024: вірші, проза, картинки Фото: відкриті джерела

***

Довгоочікуваний день прийде — зустрінемо трубним рогом! Солодкий буде новий рік, немов хала з медом. Не шкодуй, що дні минули, сходи добрі зійшли — значить, буде щастя!

***

Нехай гріхи в минулому лишаються,
Усі погане забувається,
Нехай удача посміхнеться,
І дім ваш щастям сповниться.

З Рош га-Шана 2024
З Рош га-Шана 2024! Привітання у віршах та прозі, картинки Фото: meta.ua

З Рош га-Шана 2024!

Ще більше картинок та листівок з Рош га-Шана ви можете знайти за посиланням.