Розділити яйця і зламати спагеті: 2 кухонні поради на кожен день

Кулінарні підказки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Кулінарні підкаски на щодень
Курячі яйця. Фото: Freepik

Деякі кухонні підказки допоможуть прискорити приготування страв

Розумні господині знають багато цікавих речей, які значно полегшують перебування на кухні. Як зробити зі звичайної сковороди антипригарну, швидко начистити кілограм часнику чи що робити з простроченими спеціями. Ці кулінарні лайфхаки можуть скоротити час перебування на кухні та покращити смак страв.

Багато людей обожнюють готувати спагеті, але досі не знають, як правильно його поламати. Ми розповімо кілька хитрих трюків, які неодмінно стануть вам у пригоді у царині кухні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Спагеті. Щоб швидко відкрити пачку, потрібно добре стукнути одним краєм по столу. Вона розкриється миттєво. Для того, щоб поламати спагеті за секунду і не витратити багато часу та сил, зробіть наступним чином. Покладіть спагеті у рушник, загорніть і різкими рухами перетягуйте через край столу.

Яйця. Відділити білки від жовтків допоможе звичайна лійка. Просто розбийте яйце у неї над тарілкою. Білок швидко стече, а жовток залишиться у ній. Також можна скористатися пластиковою пляшкою. Розбийте яйце на пласку тарілку і горловиною пляшки втягніть жовток. Третій спосіб полягає у використанні ложки з отворами чи лопатки з дірками. Покладіть на неї яйце, розбийте і тримайте над мискою, поки стікатиме білок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які спеції зможуть зробити червоний борщ неймовірним. Адже це одна з найулюбленіших страв українців.