Розлучення не за горами: точна ознака, яка на це вказує

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Важлива ознака приреченого шлюбу
Головна ознака розлучення. Фото: mp-law.com.ua

Якщо ви помітили у шлюбі одну річ - все іде до розлучення

Часом люди дізнаються про розлучення, коли мають на руках документи до суду. Здається, нічого не змінилося і все було майже у повному порядку. Проте маленькі тривожні дзвіночки були давно, просто люди вперто закривали на них очі.

Зміни у поведінці партнера, відмова від проведення часу разом та кінець відвертим розмовам не завжди є ознаками того, що шлюб прямує до розлучення. Проте є ознака, яка точно підкаже про початок кінця, розповідає тренер зі стосунків Деббі Ріверс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Якщо у ваших відносинах є місце зневаги, це вірний провісник того, що ви йдете до розриву або розлучення,
розповідає Деббі Ріверс.

Про те, що ваші відносини не мають майбутнього і перспективи підкаже відношення партнера. Якщо ви помічаєте образи, глузування, іронічні висловлювання, сарказм чи принизливі жарти, це свідчить, що ви на порозі розлучення.

Тренер з відносин радить прислухатися до своїх відчуттів. Якщо ви вважаєте себе кращим за партнера, то саме ви можете стати ініціатором розриву.

Це відчуття, що він нижчий за вас за статусом, атмосфера переваги. Важко вирішити проблему, якщо партнер отримує від вас сигнали про те, що ви відчуваєте до нього огиду. Це зазвичай трапляється, коли у відносинах є старі образи та невирішені проблеми, які призводять до постійних негативних думок про вашого партнера,
розповідає тренер з відносин.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Завжди існує шанс все налагодити. Для початку потрібно все точно, довірливо і детально обговорити. Бажання обговорювати всі суперечності і розбіжності дасть можливість налагодити стосунки. А кілька секретів допоможуть зробити шлюб дійсно щасливим та гармонійним.