Що покласти у машинку, щоб покращити прання: 4 незвичні предмети

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

4 речі для ефективного прання
Цікаві предмети для покращення прання. Фото: dailylviv.com/

Деякі речі сприяють покращенню прання одягу

Іноді спеціальні засоби для прання не можуть впоратися зі складними плямами. Тому господині можуть застосовувати нетрадиційні предмети, щоб значно покращити якість прання.

У пральну машинку можна покласти незвичні речі, які допоможуть досягти дивовижних результатів. Які саме речі, можуть здивувати ефектом, розповідає rbc.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Кубики льоду

Вони допоможуть розгладити одяг, який після прання буває досить пом’ятим. Три-чотири кубики льоду доданих у сушарку або пральну машину під час циклу "сушка" розтануть і створять ефект сушки, що допоможе розгладити складки.

Каштани

Каштани можуть діяти, як мийний засіб створюючи піну. Вони здатні виводити жирні плями та складні забруднення. Просто розріжте кілька каштанів, покладіть у полотняний мішечок та додайте у барабан під час прання.

Тенісні м’ячики

Надзвичайно ефективні та корисні для прання речей, особливо з пуху. Вони запобігають збиванню та злипанню пуху і механічно розбивають грудки. Додайте під час прання 2-3 м’ячі і верхній одяг не зазнає ушкоджень.

Губки для миття посуду

Чудово видаляють з одягу волосся та шерсть і ефективні для плям. Лише варто перед використанням зніміть абразивний шар губки, щоб уникнути забруднень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як прати куртку на синтепоні. Адже тут присутні деякі нюанси про які потрібно знати, щоб не зіпсувати виріб.