Що значать “зірочка” та “одиничка” на пачці з сосисками: хитрий трюк від виробників

Їжа
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

на що дивитись при виборі сосисок
Порадниця / Як обрати смачні сосиски

Як не купити "кота в мішку" при виборі сосисок

Ми розповідали, яка різниця між джелато і морозивом. Тепер ділимось порадами, які допоможуть вам обрати смачні та якісні сосиски.

Купуючи сосиски, часто ми навіть не замислюємося над тим, що насправді ховається за привабливою упаковкою. Разом із порталом “Добрі новини”  розповідаємо, як обрати сосиски, щоб не купити продукт сумнівної якості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Один із "трюків" виробників - це використання спеціальних позначок на упаковці

Цифра 1

Ця цифра нібито свідчить про те, що сосиски виготовлені з м'яса вищого ґатунку. Насправді ж, це лише маркетинговий хід.

Зірочка

Ця позначка може означати все що завгодно, адже жодних чітких правил її використання не існує. Виробники можуть використовувати її, щоб підкреслити "унікальність" продукту, хоча насправді це нічого не гарантує.

"Смачні" та "ароматні"

Ці слова не несуть жодної корисної інформації про склад продукту. Це лише рекламні твердження, які не підтверджуються жодними документами.

Як обрати якісні сосиски?

Перш за все - читаймо склад. М'ясо у списку інгредієнтів повинно бути на першому місці. Також варто звертати увагу на кількість білка - у якісних сосисках його має бути не менше 10%.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Звертайте увагу на деталі, і ви зможете вибрати якісний продукт. Також ми розповідали, як в домашніх умовах перевірити якість ковбаси.