День працівників статистики 2023: щирі побажання та красиві листівки — українською

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Щороку 5 грудня в Україні відзначають День працівників статистики. Свято було офіційно започаткованим у 2002 році після того, як напередодні, в 2001 році, відбувся перший Всеукраїнський перепис населення.

В Україні багато державних органів влади здійснюють державну статистичну діяльність. Вона спрямована на збір та опрацювання статистичної інформації про важливі явища і процеси, які відбуваються в Україні та її регіонах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
- фото №1

Вітання з Днем працівників статистики 2023:

Вітаю з Днем працівників статистики України! Бажаю завжди залишатися професійним, обережним, пильним, уважним, відповідальним, розумним, впевненим спеціалістом статистики, а також просто хорошою, щирою, доброю, щасливою, коханою, яскравою, життєрадісною, успішною у всіх відношеннях людиною!

- фото №2
phm.gov.ua

З кожним днем зростає значення статистичної інформації, яка дає можливість розробляти перспективні плани, програми розвитку усіх галузей економіки нашої держави. Ваш високий професіоналізм, шановні працівники статистики, є надійною гарантією своєчасного надходження достовірної інформації споживачам. Дякуємо вам за складну, якісну роботу! З Днем працівників статистики!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
- фото №3
romny-vk.gov.ua

Вітаю з Днем працівників статистики України і хочу побажати, щоб одиницями спостереження у вашому житті були радість, відрада і натхнення. Нехай ваші класифікації ділилися на щастя, достаток і взаємну любов. Нехай не буде незавершеного виробництва, і з кожним днем збільшується основний капітал.

- фото №4
gormr.gov.ua

Вітаємо із Днем ​​статистики! Бажаємо невичерпної енергії та натхнення, стійкості духу та внутрішньої рівноваги. Нехай у житті буде дуже мало сліз, і просто гори радості, веселощів та сміху. Душевного вам тепла та порозуміння з колегами і рідними!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
- фото №5
romny-vk.gov.ua

Важко уявити життя нашої держави без органів статистики. Ви робите вагомий вклад у соціально-економічний розвиток України. Саме ви, збираючи, опрацьовуючи, зберігаючи та аналізуючи статистичну інформацію, даєте можливість розробляти перспективні плани, програми поступального розвитку усіх галузей життя. Щиро вітаємо вас із професійним святом!

- фото №6
x-vymir.com

На Вашу службу покладено надзвичайну важливу та відповідальну місію — збирати інформацію про те, що відбувається в суспільстві. Й не тільки збирати, але й правильно, точно узагальнювати. Ви є першими соціальними експертами, хто, опираючись на реальні цифри й показники, відстежує, аналізує та прогнозує головні явища й тенденції в нашому житті. Дякуємо за вашу кропітку працю та щиро вітаємо із Днем працівників статистики!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
- фото №7
x-vymir.com

З Днем працівників статистики! Прийміть, шановні, щиру вдячність за сумлінну працю, добросовісне виконання професійного обов'язку. Бажаю Вам міцного здоров'я, сімейного благополуччя та плідної праці.

- фото №8
kneu.edu.ua

Нагадаємо, раніше ми публікували календар державних і професійних свят на грудень 2023 року. Не забудьте привітати зі святом рідних, друзів та колег.