Щоб нічого не пошкодити: 3 поради для вдалого переїзду

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Правильно запакувати речі при переїзді
Складання речей при переїзді. Фото: vn.com.ua

Переїзд може трапитися у житті кождної людини

За своє життя є мало людей, що ніколи не переживали муки переїзду. А для інших це схоже на цікавий квест, на якому вони вже “собаку з’їли”. Тому вони знають безліч порад, як гарно запакувати речі, щоб не пошкодилися. З переїздом пов’язані багато забобонів та заборон, щодо зміни оселі, але зараз ми поговоримо, як зберегти при цьому речі, щоб не довелося викинути.

Хочеться скласти всі речі так, щоб потім довго не шукати, все прасувати та навіть, викидати, якщо поб’ється. Тому важливими порадами, які врятують при переїзді, поділився канал Файна господиня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

№1 - щоб не перепрасовувати одяг

Для цього потрібно взяти великий пакет для сміття. Весь одяг, який знаходиться у шафі на вішаках зсунути в один бік та знизу накласти пакет і зав’язати за гачки. Таким чином одяг не зімнеться.

№2 - щоб не побити посуд

Потрібно взяти великого рушника та перекладати тарілки поступово загортаючи кожну. Для склянок, ваз та фужерів використовуйте шкарпетки, які надійно захищатимуть.

№3 - ножі

Так, як спеціальних пакувань для ножів не передбачено, діяти потрібно обережно. Найкраще використати гумову чи силіконову рукавицю у яку скласти всі гострі предмети. Для додаткового захисту поверх перев’язати рушником.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як можна використати старі непотрібні газети . Адже при переїзді вони також можуть стати у пригодді.