Влізе половина шафи! Розповідаємо, як скласти багато речей у валізу

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Коли людина збирається у поїздку, вона намагається взяти з собою величезну кількість речей. Але зробити так, щоб все помістилося в одну валізу, адже не хочеться  платити додаткові кошти за зайвий багаж.

Люди, які часто подорожують знають маленькі хитрощі, які допоможуть розмістити максимум речей в одній сумці. Хочу! пропонує дізнатися цікавий спосіб упакування, щоб помістилося все у багажі невеликого розміру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Влізе половина шафи! Розповідаємо, як скласти багато речей у валізу - фото №1
Фото: otpusktime

Для початку розкладіть всі речі на рівній поверхні та перевірте за списком. Можливо деякі речі вам не знадобляться, або їх простіше придбати на місці.

Щоб спакувати все максимально компактно, скористайтеся органайзерами. В них добре перевозити дрібні речі та різні засоби, щоб не турбуватися про розлиття чи пошкодження.

Велика хитрість маленької валізи

У маленьку валізу можна упакувати у 4 рази більше речей, якщо на початку не класти її, а поставити. Це заощадить вам значно більше вільного місця і убезпечить від того, що одяг помнеться.

Речі, які навряд знадобляться:

  • книги;

  • парасоля;

  • праска;

  • фен.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Важливі речі такі як: документи, білети, гроші, кредитні картки, страховка тримайте у сумочці біля себе та не випускайте з виду. Також дізнайтеся деякі правила, які знадобляться для розумного упакування багажу.

Головне фото: meest.