Сльози на очах: Катерина Осадча показала раніше небачені фото з сином на честь його 22-річчя

Новини шоубізнесу
542
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина Осадча з синами
Катерина Осадча з синами. Фото: instagram.com/kosadcha

Вперше за тривалий час зірка показала, як виглядає її старший син Ілля, який живе за кордоном

Телеведуча Катерина Осадча, яка нещодавно відзначила 41-річчя, поділилася зворушливими світлинами зі старшим сином, якому виповнилося 22 роки. На честь дня народження Іллі зірка показала раніше небачені кадри та розчулила теплими привітаннями.

У своєму Instagram Катерина опублікувала серію архівних знімків, на яких Ілля постає в різні періоди свого життя — від безтурботного дитинства до юнацької зрілості. У підписі до фото Осадча зізналася, що час летить занадто швидко. Вона поділилася спогадами про найяскравіші моменти життя сина і наголосила, що досі намагається осягнути роль матері дорослого чоловіка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Як виглядає старший син Катерини Осадчої
Катерина Осадча з сином. Фото: instagram.com/kosadcha

Катерина зазначила, що іноді навіть черпає натхнення від Іллі, адже він, за її словами, часто проявляє більше мудрості, ніж вона сама. Цей допис отримав багато позитивних відгуків від підписників, які приєдналися до привітань на адресу Іллі. У коментарях користувачі зазначили, що материнська любов і підтримка є неоціненними, а слова Осадчої лише підтверджують її глибоку прихильність до сина.

Ти моя гордість і натхнення ось вже 22 роки. Зараз ти вже на три роки старший за мене тоді, коли ти народився і ти досі дивуєшся, як я у твоєму віці вже мала дитину. Але я радію, що саме тоді народився ти й ми прожили таке десь однакове дорослішання. Мені здається, що і зараз ти місцями доросліший за мене, а я все ще вчуся бути дорослою мамою. Ти — приклад поставлених цілей і втілення їх в життя, я пишаюсь тим, як ти вчишся і які цілі ставиш! Сумую за тобою і чекаю коли в тебе наступить ранок, щоб зателефонувати з привітаннями,
— публічно звернулася до сина Катерина Осадча.
Катерина Осадча з сином Іллєю - фото
Катерина Осадча з сином. Фото: instagram.com/kosadcha
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Катерина Осадча поділилась архівною світлиною. Зірка телебачення показала, як виглядала на початку власної карʼєри.