Смак кави зміниться до невпізнаваності: що ще додати для фантастичного смаку та аромату

Їжа
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

як готувати каву
Як зробити її смачнішою. Фото: ШІ

Що можна додати до кави

Люди століттями додавали в каву різноманітні речі, намагаючись покращити її смак. Ми розповідали, яка помилка у приготуванні псує смак напою. Тепер поговоримо про те, як його покращити.

На порталі thirdwavecoffeeroasters.com розповіли, що можна додати в каву, щоб зробити її смачнішою. Деякі з цих добавок популярні і відомі, а деякі - можуть вас здивувати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ароматизовані сиропи

Сиропи — чудовий спосіб додати каві смаку. Є різноманітні смаки на вибір, включаючи ваніль, лісовий горіх, карамель тощо. Однак ви повинні розуміти, що це зробить каву більш солодкою.

Вершки і цукор

Додавання вершків і цукру — класичний спосіб зробити каву “легшою”, звільнити її від природної гірчинки. Це також чудовий спосіб додати додаткові калорії, якщо ви хочете набрати вагу. 

як покращити смак кави
Секрет смачної кави. Фото: ШІ

Протеїновий порошок

Це чудовий спосіб додати поживних речовин у каву. Це може допомогти вам довше залишатися ситими, тож, якщо ви використовуєте протеїн, не соромтесь додавати його.

Шпинат

Це несподівана, але напрочуд смачна добавка до кави. Це може допомогти вам отримати більше смаку та аромату.

що додати в напій для кращого смаку
Кава буде значно ароматнішою. Фото: ШІ

Шоколад

Це чудовий спосіб зробити каву неймовірно смачною. Його можна додавати у вигляді порошку, сиропу або навіть шоколадної стружки. 

Кориця

Кориця, окрім мему про каву з корицею, — чудовий спосіб додати каві смак і солодкість без додавання цукру. А ще - неповторного аромату.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Додавання будь-якого з перерахованих вище інгредієнтів може змінити смак або текстуру кави. Тож експериментуйте з різними добавками, доки не знайдете те, що вам більше подобається. Ваша ідеальна чашка кави чекає на вас.Також ми розповідали, як мікрохвильовка допоможе вам готувати овочі для салатів.