Кава буде в рази ароматнішою: що можна додати в напій

Їжа
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

чашка ароматної кави
meta.ua / Кава стане ще смачнішою

Кава стане ще смачнішою

Ми ділились секретами, які допоможуть зробити каву смачнішою та кориснішою. Тепер розповідаємо, що додати у цей популярний напій, щоб підсилити його аромат.

Кожен поціновувач кави прагне отримати максимум насолоди від кожної чашки. Звичайно, найкращий результат дає кава, зварена в турці зі свіжозмелених якісних зерен. Але навіть недорогу каву можна зробити по-справжньому ароматною та смачною за допомогою кількох секретів. Разом із Pixelinform розповідаємо про них.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Додаємо кленовий сироп

Цей корисний продукт поки не дуже поширений, але гурмани вже оцінили його по достоїнству. Він підкреслює смак кави. Кленовий сироп коштує недешево, але для ароматизації кави знадобиться лише кілька крапель.

Кокосовий цукор

Цей корисний продукт можна вживати навіть при цукровому діабеті. Кокосовий цукор не лише корисний, але й робить каву більш насиченою та глибокою. Він менш солодкий, ніж звичайний цукор, тож не переб’є смак напою.

Додаємо гвоздику

Ми звикли до кориці в каві, але гвоздика дає більш ефектний та насичений аромат. Додайте 1-2 бутони гвоздики в турку під час приготування кави - аромат буде неймовірним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Експериментуйте з цими секретами та знайдіть свій ідеальний рецепт кави. Також ми розповідали про цікавий і ефективний спосіб зберігання кавових зерен.