Сон про літо: чим особливий, і що віщує?

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Що знаменує сон про літо
До чого сниться літо, фото: lies_rebelle

Езотерики розповіли, як правильно розшифровувати сновидіння про літній сезон

Літній сезон підходить до свого кінця, і якщо вам наснилося літо — це сон-знамення. Пригадайте нюанси сну, як ви себе почували, і який сезон був за вікном. Раніше ми писали, до чого сниться лелека, а тепер розкажемо, як розшифрувати сон про літо.

Перше і найважливіше тлумачення такого сну — за порою року. Коли саме ви бачили такий сон? Якщо восени — то він означає кардинально інші речі, аніж коли сниться взимку. І так — кожен сезон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Літо наснилося влітку

Таке сновидіння показує, що скоро буде радість та зустріч із друзями. Веселі компанії будуть супроводжувати вас довгий час, тому дозволяйте собі таке дозвілля, аби мати відпочинок. Також літо влітку сниться до нових починань та енергії.

Літо наснилося восени

Вас чекають лідерство, авторитет і перемога. Справи, які ви будете організовувати, матимуть фінансовий успіх. Попереду — щасливе, самодостатнє життя.

Літо наснилося взимку

Такий сон показує, що ваші справи підуть вгору. А ще — це знак нових сил, натхнення та мотивації. Біля вас будуть хороші люди, а кохана людина радуватиме приємними сюрпризами.

Літо наснилося весною

Не варто поспішати події. Усьому свій час, особливо, якщо ідеться про стосунки. Займіться собою і не набридайте людині. Якщо ви не довіритеся Всевишньому та не відпустите ситуацію, то можете все втратити.

За сонником Ванги

Спекотне літо сниться до насмішок над сновидцем. Подивіться на свою поведінку зі сторони. У багатьох ваших проблемах причиною є саме ви. Якщо літо уві сні було холодне, це знак нового знайомства. Для жінки такий сон віщує зустріч із майбутнім чоловіком. Для чоловіка — одруження.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За сонником Смурової

Якщо вам наснилося літо, а з неба почав падати сніг — це знамення про позитивні зміни у житті. Якщо сновидець — військовий, це знак перемоги, якщо фермер — до хорошого врожаю. Якщо уві сні сніг лежав на землі, а ще був лід — до сварки із коханою людиною.

За сонником Міллера

Психолог-езотерик розтлумачив такий сон, зважаючи на місяці. Пригадайте, яка саме пора літа вам снилася. Це легко зрозуміти за деталями сновидіння: що цвіло чи дозрівало уві сні?

Червень

Попередження про ймовірний легковажний вчинок. Ваші дії не принесуть хорошого результату. За кожну свою дію та за кожне слово вам доведеться відповідати.

Липень

Цей місяць уві сні попереджає про чималу кількість завдань на роботі. У вас будуть нові цілі та витрати. Організуйте свій час, аби все було розраховано: і режим дня, і витрати, і відпочинок.

Серпень

Кінець літа є попередженням про те, що сновидцю доведеться показати свої таємні риси характеру. Тримайте себе в руках, аби не наробити проблем. У всіх ситуаціях в першу чергу памятайте про мораль і доброту.

Раніше ми писали, до чого сниться стрижка. Езотерики розповіли, як розшифрувати сон, у якому ви стригли волосся, або бачили, як його стрижуть.